.

.

sunnuntai 15. elokuuta 2010

Katsaus viikon treeneihin

Piiiiitkästä aikaa treeni päivityksiä. Olen kaivanu vanhan hyväksi havaitun vihko päiväkirjan jälleen käyttöön, joten unohtuu ihan tännekin päivitellä tämän hetkisiä tilanteita. = )

Takana loistava treeni viikko. Ke activen ohjatuissa Kaino suorastaa loisti. Otetiin ohjattua ja kaukot. Ohjatuissa otimme vain tekniikkaa O / V . Vasen tuntuu olevan meillä paremmin hallussa tai sitten coutsin läsnäolo aiheutti häiriötä oikeaan. Jennin kanssa katsottiin hieman treeniä myös nopeampaan palautukseen. Namikuppi kaus selän taa ja koira saa mennä kupille välillä suorilta ja välillä liike loppuun asti. Jo parin toiston jälkeen alkoi jo vauhtia näkyä!

Kaukoissa katsottiin myös tekniikkaa läheltä ja hyvältä näytti. Varsinkin maa-nouse hieno hissi! Hieman is-uppi sivuttais liikettä, mutta epäilen että siitä ei stressiä kannata ottaa. .. Kuuluisat viimeiset sanat ; )

Takana on kahdet Jennin treenit ja tykkään paljon hänen tyylistään. Samoilla linjoilla ollaan ja kiva palata takaisin JIPIII asenteeseen. Kainolle ei toimi kielto ja "pakko" asenne. Jennin ohjeilla Kaino on vielä loppu tunnistakin ihan villinä. = ) Ja tästä mami tykkää. Kiva treenata kun ei tarvii jännittää jos sattuu jäämään vipaksi, että noinko tuo jaksaa.

Pe oli piiiitkästä aikaa litilätiä KASsilla Birgitan ohjauksessa. Hänellä itsellään on leonbergejä joten hyviä vinkkejä tulee hieman isommillekin tytöille. Kaino oli tosi hienosti. Harjoiteltiin takaa viemistä ja totta kai siinä ympärillä pieni radan tynkäkin... Kaino kuunteli hienosti ja kääntyi upeasti esteiden takaa. Loppu tunnista otin keppejä pelkästään ja nekin alkoi sujua. Josko tuo keppi ongelma alkoisi poistua. Kaino tekee ekat 6 hienosti ja sit kuulema riittää... Nyt meni jo hyvin loppuun asti. Hieman tahti sotkeentuu kun vauhtia alkaa olla tähän tasoon liikaakin. = ) Pakko tässä mainita kun meitin lähellä on hieno agirata erään talon takana olevalla pellolla. Tässä jo 3 vuotta miettiny kenen se on... Vasta viimeviikolla laskin yhteen 1+1 ja älysin et Birgittahan se siellä asuu. = ) Olisihan se pitänyt arvata kun portissa on leonbergien kuvia ja pakukin on tutun näköinen. Näin sitä taas huomaa kuinka asiat on simppelimpiä kuin osaa kuvitellakaan. = ) = ) =)

Lauantaina oli sit super potti. TUNNARIT onnistu. Nekin saatiin kevään hienosta alusta huolimatta pilattua. Nyt palattu alkeisiin ja la kokeilin 6 kepillä. Eka treeni ihan vain 1 piilossa ja hienoa työtä ja keppi löyty. Sit vaan oma 5 kepin taakse piiloon ja sama homma. Nenä teki upeasti töitä ja oma löytyi!!!! Ei edes yritetty ottaa vääriä. Saas nähdä milloin uskaltaa taas ottaa.... Voi tulla muuten taas virheitä ; )

Sununtai kimppatreenit oli taas häiriöllisiä. Kaino vissiin ymmärtää olevansa vähemmistö mustien keskellä. = ) Ohjattua otettiin Jennin opeilla. Ihan ok meni. Pientä häröä tuli esim kun jätin namikupin selän taa. Unohtu sit hakee se kapula ku käännyttiin hienosti ja suoraan kupille. = ) No otin sit pari ihan namikuppi treeniä ja uudeleen kapuloilla ja sit sujui. Jättäviä otin kans leikin varjolla ja ihan kivan nopeaa toimintaa. Loppuun otin hieman "kierrä" treeniä ku se on Muposta NIIIIN kivaa. No tarkoitus oli kiertää läheistä keppiä, mut Mupo päätti kiertää kaukaisuudessa olevan ruudun vasemman takamerkin... Saas nähdä mitä tapahtuu seur ruutu treenissä... Jännityksellä odotan! No kierrossahan Kaino saa kiertää mitä haluaa... oma moka kun en huomioinut et siellä oli muutakin kierrettävää... = ) Bullmarit sakottaa kyllä heti moisesta!!!

1 kommentti:

  1. te olette AKTIIVISIA treenaajia ! meille tulee hiki jo ku lukee tätä blogia :)

    VastaaPoista