.

.

keskiviikko 25. elokuuta 2010

Viron reissu

Vihdoinkin saa reissupäivitykset blogiin. Sain Viron tuliaisena kauhean flunssan, joten kaikki vapaa-aika on mennyt vain sohvala maatessa...

Lauantaina oli ensimmäinen koitos ja tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen. Hieman etukäteen jännitin kuinka mahtaa käydä, kun tunnetusti kohtuu tiukasta tuomarista kyse... Hyvinhän se meni, tuloksena ROP + SERT + CACIB! Kaino sai reissusta siis uuden tittelin nimensä eteen. = )

Kehä sihteeri oli hieman jo yli tehokas joten jouduimme odottamaan omaa vuoroa kehässä aikas pitkään (kehässä vaihtui tuomari juuri meidän kohdalla). Onneksi Möpöllä riitti virtaa odotella auringon paisteesta huolimatta. Tässä temppuillaa aikamme kuluksi:

Sitten vihdoinkin saimme luvan lähestyä tuomaria = ) Häntä vaan viuhtoo vauhtia.... Römpsän kompatessa... Kainolla alkoi sopivasti juoksut lauantai aamuna.

Tässä sitten juoksu näytettä. Mamilla näköjään oli jonnekin kauhea kiire...

Ja sitten loppuun pose. Kehät oli sijoitettu kuvausta ajatellen huonosti, mutta jotain muistoa kuiten saatiin kuvattua.

Tässäpä lauantain arvostelu:
Strong bitch. Enough size. Exl. head, but the underjaw is too long. Dark eyes. Exl. bone. Good length (?) of brisket. the back needs to become firmer. Good strong behind. Moves well. Good colors and nice character.

Ryhmässä käytiin myös pyörähtämässä, mutta siellä ei menestystä tullut. No jos jotain hyvää haluaa hakea niin tuomari kävi sentäs katsomassa hampaat (ei käynyt kaikilta). Ilmeisesti meidän hymy ei tehnyt vaikutusta, sen verat "totiseksi" tuomarin ilme muuttui ; )

Sunnuntaina jatkettiin sitten kisailua. Tuomarina tälläkertaa George Schogol, Georgia. Täytyy kehua, että tuomari oli tehokas arvostellessa. Kehään tullessa kävi koiran läpi, pyysi juoksemaan edestakaisin ja putkella ympäri. Palatessa oli koira jo arvosteltu! = )

Tässä Kaino hieman flirttaa tuomarille. = ) Tuomari kommentoi, ettei ole Kainon aviomies = ) = ) = ) Selkeästi siis huumori miehiä!

Tässä sitten juoksuosuutta.
Juuri kun sain koiran seisomaan tuli jo kehäsihteeri arvostelun kera.
Tässäpä arvostelu:
Full of substance overtend. Wide in chest. Corect shoulder & moderate angulated behind.

Tuloksena ROP + CACIB (sertiähän emme enää saaneet ottaa)

Kaino teki kyllä hyvää pr kehässä ja laidalla. Sunnuntain kehän laidalla oli kuullut kommentti, että ompa ilonen bullmastiffi! samoin tuomari lähestyi alkuun varoen, mutta huomasi samantien ettei tätä tyttöä tarvi palätä!!!! Koska Kainolla oli juoksut pidimme pöksyjä jalassa näyttelyalueella. Jatkuvasti kului huvittuneita kommentteja ja ilmiset ihan osoittelivat nitä hymyillen pari tyyppi ihan juoksi ottamaan valokuvia!!! Ilmeisesti ei pöksyjen kuosi ollut rodulle "sopiva" = ) Samoin meidän viilennystakissa seikkailee lauma nallekarhuja. Tässäpä muutamat kuvat pöksymuodista.

Koska juoksut alkoi niin yllättäen olin ottanut mukaan vain yhdet pöksyt. Ne kun kastuivat täytyi hotellilla kehittää korvaavia pöksyjä... Näköjään on mamilla ja Möpöllä sama pöksy koko ; )
Tässäpä sitten väsyneet reissaajat. Ei ole tilaa enää muille...
Ilme kertoo kaiken...
Kaiken kaikkiaan kiva reissu. Ilmat vaihteli helteestä myrskyyn. Sunnuntaina oli kuulema lauttoja peruttu tuulen takia. Onneksi meilä oli lähtö vasta maanantaina. Taksikuskit oli kaiken kaikkiaan mukavia ja kun suosimme keltaisia takseja oli taksakin aina sama. = ) Suhtautuminen koiraan vaihteli laidasta laitaan. "Paras" tapaus sattui su kun menimme aamulla näyttelyyn. Maksun jälkeen kuski nousi autosta ja meni kontille. Itse siinä vielä haalin kamoja kasaan siinä luulossa, että kait se odottaa meitä. No kun autosta nousin oli Kaino parkkiksella ilman panta hihnaa tai mitään ja kuski hymyili vieressä leveästi! Onneksi tuo on niin kiltti ei tapahtunut mitään, mutta kauhulla ajattelin jos kuski olisi päästänyt näyttelyn portilla jonkun ei niin sosiaalisen irti!!!! Onneksi meilläkin juoksut niin alussa ettei pojatkaan ihan niin kiinnostuneita olleet... Ei muuta kuin käsky takaisin konttiin ja uusi yritys. Kuski vain kyseli että täytyykö olla lupa että saa lähteä??!!! Teki mieli sanoa et kyl juu OMISTAJAN.

Vanhukset saivat viettää laatulomaa mummilassa. Kuulema olivat oikein hyvin viihtyneet ja ruoka oli maistunut (ja tietty paketti tolkulla herkkuja). Olivatpa vanhukset eräänä yönä villiintyneet ja karaneet isältä... = ) Onneksi piha on aidattu mutta tontti on iso ja takapihalla on pieni metsäkin. Sieltä oli koirudet löytyny. Oli kuulema ollut hankalaa löytää pimeässä = ) = ) Neksu oli uskonut heti käskyä palata portaille, mutta Paukku oli päättänyt lymyillä pensaissa piilossa. No ikävä kyllä piilo oli paljastunut ja herra oli palautetu sisätiloihin! Porukatkin sanoivat että Paukusta on kuoriutunut jälleen pikku poika! Taitaa siis olla taudit takanapäin!!!!

Tässäpä hieman unikuvia herrasväestä. Ensin Neksu
Ja sitten itse Paukku-mies

2 kommenttia:

  1. SUURET ONNITTELUT Viron valloituksesta !!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset onnitteluista. Kolmas kerta jne...; ) No nyt meni muidenkin kertojen edestä putkeen!

    VastaaPoista