.

.

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Kuopio kv


Kävimme pyörähtämässä Kuopiossa näyttelyssä hienolla tuloksella. Kaino tulos VAL ERI1, PN1, VSP ja CACIB. Tuomarina Gert Christensen Tanskasta.

Päivä oli todella kuuma, mutta Möppis veti esiintymisen jälleen hienosti. Taisi tyttö haluta reissuun, kun aamulla oli jo itse tunkemassa autoon useita kertoja pyytämättä. = ) Hyvä niin päin, että saa hätistellä kauemmas... Koska mami oli yön edustustehtävissä (firman 5v synttäri bileet ja näytös), ei huoltojoukkojen esitys ollut parasmahdolinen. Kuten kuvasta näkyy jäi kamera kotiin... Tässä siis pihalla näpsästy kuva sankarista ja ruusukkeista. Syy miksi pokaalit ei ole kuvassa on se, että unohdin hakea ne!!! Tätä ei kaikki tahot varmasti pysty sisäistämään... ; )

Tässäpä kuite arvostelu:
2.5 years, nice feminin head, good muzzle, good underjaw, nice dark eyes, good neck & topline, excellent body, well angulated, moves well, nice temperament  


Viiviltä sain ROP-VSP kuvan kehästä eli jotain sieltäkin. = ) Kiitoksia kuvasta!


Lauantaina oli isoveikka Otto käynyt tahollaan näyttelyissä hienolla tuloksella, ROP ja SERT ja näin ollen saa nimensä eteen tittelin FI MVA!!! Onnittelut!!!!! Viiviltä sain ROP-VSP kuvan kehästä eli jotain sieltäkin. = ) Kiitoksia kuvasta!


1 kommentti: