.

.

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Häitä, tokoa ja verkkareita

Nyt onkin vierähtänyt taas luvattoman pitkä aika päivityksistä... Kertoo taas hektisistä aikatauluista. = )

Viikko vierähti häähumussa Englannissa. Isovelu asuu saarivaltiossa josta syystä häätkin pidettiin siellä. Paikkana oli upea viinitila. Siellä olisi riittäny katseltavaa ja kuvattavaa päiviksi ilman juhliakin. = ) Tässäpä hieman maistiaisia tilasta.Oli todella outoa olla reissunpäällä ilman koiraa!!! Kertoo ehkä pienestä urautumisesta... Teki siis ihan hyvää käydä kokeileen koiratonta elämää. = ) Mutta mutta.... Koto Suomessa treenit on jatkunu entiseen malliin. Muuten alkaa VOI olla kasassa, mutta se PRKLen tunnari ei taas onnistu. Tuo koira vaihtaa ongelmaa ku ihmiset sukkia. Nyt kun etsiminen on taas kivaa, niitä kapuloita sit etsitään oikein urakalla. Vaikka oikea löytyykin (kaivetaan esim. esiin piilosta) se jätetään siihen ja etsitään lisää... HUOH... Alkaa jo koutsi Jennilläkin olla ilmeet näkemisen arvoisia kun kerron uudet ongelmat. = ) No josko se sieltä jonain päivänä avautuisi. Muut liikkeet alkanu tosiaan jo sujua ok.

Tässä pari suttu kuvaa viime perjantain activen treeneistä. Aiheena oli peruuttaminen ja seuraaminen. Kyllä oli Möpöllä tuo peruuttaminenkin näkemisen arvoista. Loppu tunnista onneksi alkoi sujua. Seuraamisesta saatiin muuten paljonkin kehuja. Käännökset oli ok (hieman vasen levisi kun Möpö vetää niin täysillä et etupää kiepsahtaa yli), sivuaskeleista olin jopa ylpeä! Neidillä on tosi hyvä imu tulla mukana!! Tehtiin sit vielä pari vauhti ruutua ja putken avulla luoksetulon topit ja maa. Kepo sai toimia namin heittäjänä, jotta välillä palkka tulis ihan oikeaan kohtaan.  = )

Tässä sitä peruuttamista. Ei ihan mene suoraan ei...Sit odotellaan kieli pitkällä uusia haasteita
 Tässä sitten pujottelua


 Treeneissä saatiin mukaan Möpölle iki oma uusi BOTin verkkatakki. Kyllä nyt kelpaa lämmitellä treeneihin.Vanhukset porskuttaa täysillä. Neksun pylly on jo ihan normaali. Ihanaa kun ei tarvi leikata! Nyt vain toivoa ettei heti uusisi. Paukku miehellä vain virtaa riittää. Lelut lentelee ja äijä mosahtelee käskyjä leikkimään. Taantuma vissiin jo alkanu... ; ) Tosin tyttären kanssa ei yhtään huvita meuhata... Pitäis aina olla ihmiset leikittämässä... Unikin herralle maistuu ja onkin opetellut nukkumaan oikea korva ylöspäin niin ei tarvii kuunnella herätyksiä. = ) Vasta porukatkin kävi kylässä poikkeamassa ja herra älysi sen vasta kun lähtivät pois, senkin vissiin hajusta kun nenä alkoi käydä = ) = )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti