.

.

maanantai 18. lokakuuta 2010

Tromsan näyttelyreissu

Viikonloppu kului jälleen näyttelyissä. Vuorossa Norja, Tromsa. Matkaan lähdettiin lauantai iltana Rovaniemeltä Sukokan bussilla. Mukaan olin saanut puhuttua työkaverini Nooran russeli Namun kanssa. Tottakai kun pohjoiseen ajettiin pyörähdettiin haaparannassa ostoksilla, namia koirille ja itselle. = )

Sunnuntai aamuna olimme perillä näyttelypaikalla. Meillä kehä olikin heti aamusta. Onneksi bussi oli ajoissa paikalla niin ehdittiin sotkea naamat bussissa kuntoon ja lenkittää vielä koiratkin ennen kehää. Tässä jo Pöksis kehänlaidalla. Tottakai tassut pihalla. Nti keksi myös uuden kujeen ja tuuletti myös kuonoa verkon toisella puolella, mutta heti kun kamera tuli esille teeskenneltiin ettei tässä reviiriä laajenneta ; )Paikalla oli myös paljon tuttuja. Täytyy näemmä ajaa norjaan että näkee kotikaupungin asukkeja. Tässä Corso Pienenpieni delorte puputtamassa. Pienenpieni putsasi koko pöydän. Tuomari oli vain todennu, että kaikki mahdollinen tulee! = ) Kannattava reissu siis! Onnittelut!!

Sitten bullmari kehään, joka myös vilisi tuttuja. Päivi Huldan kanssa ja Viivi Mollan kanssa. Tytöille meni tämän näyttelyn tarjonta. Hulda ROP ja CACIB ja Molla PN2 + SERT. Meille jäi sit PN3 sija. = ) Onnittelut myös heille!

 Tässä Kaino vauhdissa. Virtaa riitti vauhti osuuksissa. Kehään ei ollut portteja joten nti hyppäsi kehään ja takas valtavilla pompuilla. Ihmisiä tahtoi hymyilyttää moinen riekkuminen = )
 Sitten se tylsin osuus, pöjötys. = ( Huomaa jo pientä sota väsymystä neidissä Poseeraaminen  ei ollu yhtään mieleen. No nyt keskitytään sitten talvi tokoiluun, misseily on siis talvilomalla.

Kotiin tuomisia saatiin kuitenkin. Norjassa erin jälkeen mennään vielä SA (sert. arv.) kehään ja kyllähän Möpö semmoisen nappasi, siksi siis pysti ja ruusuke.

 Tässä matkakaveri jack russel NAMU ja aika namu russeli olikin. = )  Heillä olikin super tiukka tuomari Ruotsista. vain muutama koira sai SAn. Suurin osa sai keltaisen nauhan (tyydyttävä), muutamat koirat sinisen (hyvä) ja saman verta punaisia (erinomainen). Tosiaan SA oli vieläkin tiukemmassa. Namu sai elämänsä toisissa näyttelyissä sinisen nauhan. Tuomari muuten tykkäsi kovin, mutta sakotti liikkeistä, vielä kehitys kesken.

Tässä rivissä seisomista.
 Sitten pöydällä sama juttu ja hyvin sujui sekin.

Ja loppuun juoksuosuus. Selkeää tuomarin lipsuttelua havaittavissa... ; )

Maanantaina olikin Neksulla lääkäri aika. Rvalla on ollut pyllyssä "rakko" joka osottautui kasvaimeksi. Mielenkiintoiseksi asiantekee se että moista rauhasiin liittyvää tavataa yleensä uroksilla!!! No aika äijähän Naksu aina on ollut. Nyt on lääkekuuri päällä ja pyllyn siivousta. Jos ei näillä tehoa joudutaan leikkaamaan, mutta samanmoinen vaiva oli myös 1,5 vuotta sitten, joten uskoisin ettei tarvi leikkauttaa. Nyt sormet ja varpaat pystyssä!

2 kommenttia:

  1. Pidetään peukkuja Neksu-mummolle, ja onnea sinulle ja Kainolle, ihastuttava vaaleanpunainen ruusuke!!

    VastaaPoista
  2. Peukutuksia Neksulle, että selviää ilman leikkauksia ! ja harmi että noin läheltä meni sertit ja cacibit :) Mutta pääsetpähän reissuun vielä uudestaankin :) Mä kaihoisasti muistelen viime vuoden super tromssa reissua :)

    VastaaPoista