.

.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kiihdytyskisat

Tällä viikkoa normi treenauksen lisäksi Kaino pääsi kiihdyttämään Virpiniemeen VGUn radalle. Tänä vuonna, poiketen viimevuodesta, startti oli loistava, mutta metriä ennen maalilinjaa alkoi nti miettiä et mihinkähän mä olin menossa. = ) Kait tuli mieleen kun hinkattu VOIn luoksetulon pysäytyksiä et jotain unohtu... Kainon tulos oli 9,77s ja sijoitus +50kg sarjassa 4/4. Mukana oli 2 leonbergia ja irlanninsusikoira.

Tässä kova veto vieheen perään lähtöalueelle

 Nyt jo vauhdissa.
 Maalilinjan ylitys.
 Ja vihdoin maalissa. Nyt voi ottaa jo rennommin! Kiitos Hannelelle kuvaus avusta!
 Isojen koirien sarjassa näkyi tuttujakin. Tässä Amstaffi Kentzu vauhdissa. En hoksinu katsoa Kentzun tulosta... = (

Isojen sarjassa kisasi Kutinan kennelin malinoisseja hyvällä menestyksellä. Taisi tulla kolmoisvoitto... ; ) Onnittelut!

Tässä Puntti menossa lähtöä kohti. Puntin aika hienosti 6,92s.
 Puntti vauhdissa.
 Kisan voittaja Tippa loistavalla ajalla 6,59s! Ei voinu kuin ihailla menoa.
 Uki lähdössä kekittyneenä.
 Ukin loppukiri venytys. Aika hienosti 7,12s. Vokkeri meni sen verta lujaa ettei kuvaan jääny kuin harmaa kenttä. Vokkerin aika 6,69.
Sää ei taaskaan tapahtumaa suosinu. Räntää, rakeita ja aivan älytön syysviima! Tunnelma oli kuitenkin hieno. Alussa oli pari näytöslähtöä vinttikoirilla ja vauhti oli mieletön! Toisessa lähdössä oli dramatiikkaa, kun yksi kisaaja menetti kaarteessa tasapainon ja kaatui. Koira liukui pitkän matkaa kyljellään ennenkuin vauhti pysähtyi. Onneksi näytti ettei pahemmin käynyt vaikkakin hieman koira aristi jalkaansa. Mahtoi olla aikamoinen tälli siinä vauhdissa! = ( Mielenkiintosita oli, ettei koiralähtenyt muiden perään vaan jäi paikoilleen. Vilkaisi vain et sinne ne meni... Ilmeisesti vieheen oikealla sijainnilla/vauhdilla on suurimerkitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti