.

.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Kyllä säikäytti = (

Heti kun synde humu alkoi laskeutua, päätti Poksu alkaa vanhaksi. Viikko meni juntturoidessa, kunnes lauantai aamuna koettiin tosi säikäytys. Neksu oli ihan poikki, ei jaksanu liikkua eikä edes ruoka maittanut! Pakko mainita ettei Neksu ole KOSKAAN jättänyt ruokaa syömättä saati nameja, mutta nyt ei maittanut. Rimadylin jälkeen näytti olo jo helpottavan, mutta soitin varalta vielä päivystykseen. Sovittiin että tulen illalla jos näyttää siltä, koska Neksu vain nukkuin joten kipuja tuskin oli paljoa.

Iltäpäivällä käytiin vanhempien luona kylässä ja kyllä Neksu mummilassa jaksoi hieman piristyä, mutta ei ollut lähelläkään oma itsensä (esim jääkaappi sai olla rauhassa! ). Kotona sama jatkui eli uni maittoi. Tuntui kuin Neksulle olisi annettu nukutuslääkettä. Jos koski avautui silmä puoliksi ja kuorsaus jatkui samantien... No yhdeksältä soitimme lääkäriin jälleen ja sovittiin että tulemme 11 aikaan vastaanotolle. Sielläkään ei muori jaksanu innostua mistään. Pisti heti makaamaan. Otettiin verikokeet ja siinä oli puna ja valkosolut laskussa, muuta ihmeellistä ei löytyny. Lääkäri epäili sisäistä verenvuotoa tai kasvainta. Koska Neksu ei edelleen ollut tuskainen päätettiin katsoa vielä seuraavaan päivään. Kuitenkin vielä varalta ultrattiin maha ja koetettiin neulalla saada mahasta näyte. Lopuksi annettiin tipalla nestettä. Neste virkistikin Neksua silminnähden. Kotona käytiin jopa itse juomassa ja iltaherkkuakin kärtettiin! Ai kun oli ihana hetki!!!! Nukuin kuitenkin yöt Neksun vieressä. Kerrankin jotain hyötyä, että koirilla on 120cm runkopatja käytössä. = )

Sunnuntaina muorille maistui jo ruoka ja haluttiin käydä lenkillä! Väsy oli muttei samanlainen kooma kuin edellisenä päivänä. Samoin ensilumilla pallonkopittelua huluttiin kokeilla. Tässäpä pari kuvaa siitä touhusta.

Ensin tarkka vaaniminen
 Sitten isku


Maanantaina päästiin omalle lääkärille ja Neksu kuvattiin kuonosta häntään. Ainoat huolestuttavat löydökset oli keuhkojen lähellä olevien imusolmukkeiden suuri koko sekä maksan suurentuminen. Mitään tarkempaa ei löytyny ja muutenkin Neksu oli jo pirteä itsensä. Huomiseen vielä odotellaan verikokeita josko niistä löytyisi jotain selistystä mystiseen väsyyn....


Mutta loppuun jotain hyviäkin uutsia! Kaino päräytti tunnarin ihan liikkeenomaisesti! Hienosti tuli oma kapula!!!! Jee kyllä se VOIkin taitaa joskus olla mahdollista suorittaa. = )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti