.

.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Hengissä ollaan

Nyt on taas kyllä mami saanu juosta.... Saikku kun loppui ja sai palata töihin, tuntuu ettei aika enää riitä mihinkään. Kaiken normi rutiinin lisäksi on ollu asunnun sisustamista ja pihahommia ihan jopa muille asti. Tietysti oman mausteen kaaokseen on antanu Paukun ja Umpan sairastelut... Kaino taas omaan tyyliin on porskuttanut täysillä ja terveenä. Harrastelut on pyöriny normaaliin tapaan ja Kaino on ollu super hieno. Uutena tai oikeammin vanha ratajuoksu on tehnyt paluun kesän myötä. Umppa raukka ei siitä huvista enää pääse nauttimaan, mutta täti Kaino kävi jo ratakauden avaamassa. Toivottavasti ehdimme silloin tällöin radalla piipahtaa ja vieläkö tulisi kuvaajakin mukaan ; )

Kävin myös Oulaisissa todella mielenkiintoisella luennolla kirankouluttamisesta. Luennon piti Tommy Wirèn. Paljon tuli vanhaa kerrattua, mutta hieman uudessa valossa. Samoin omat treeni ongelmat hieman avautuivat. Se on niin helppoa lähteä hakkaamaan päätään seinään... =) Asiat kun yleensä on aikas yksinkertaisia. Hyvä perus ohje mukaan oli "älä ota sitä henkilökohtaisesti". Aivan, koirat ei v***** vaan tekee just niinku sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Tämänkö muistaisi eikä selittelisi asioita parhainpäin. Nyt onkin ollut hauskaa treenata ajan kanssa. Ennen treenin mittarina oli toistojen määrä, nyt olen ottanu sekuntti kellon kaveriksi. Esim. kaukoissa olen laittanut aikaa 40s ja sinä aikana teen vaihdot. Kun joltain matkalta tulee puhdasta sarjaa on aika kasvattaa matkaa. Saa nähdä kuinka alkaa toimia...

Tosiaan sisustus buumi on nyt iskeny oikein lujasti ja tietysti se alotettiin Umpan huoneesta. Tyttö sai uudet hienot verhot ja sängyn peitteet, harmi ettei sänkyä nyt pääse käyttämään kun on hyppäys kielto, mutta onhan nuo uudet peitteet ilosilmälle. Seuraavaksi olisi "vanhusten" huoneen sisustus, vanha runkopatja lähtee kaatikselle ja tilalle laitetaan futoni. Kyllä sitten kelpaa kölliä.

Tässäpä Umpan uusi peite. Toinen on sitten makea mansikan punainen ; )


Tästä päästää sopivasti aasin siltana Umpan uni kuvaan. Tyttö oli nukahtanu Puten kaa erääänä iltana todella söpösti vierekkäin.Voiko suloisempaa olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti