.

.

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Karhun.. eiku bullmastiffit sairastaa

Tosiaan tulikin tuossa aijemmin vihjailtua että meillä on ollu taas ääretöntä epäonnea koiruuksien kaa, tästä miinuksena tietty Kaino.

Pappa Paukku kävi ottamassa piikin eturauhasvaivoihin, ennen ollaan otettu ihan tableteilla "kastrointi", mutta nyt halusin hieman kevyemmän lääkkeen koska tuosta aiemmasta on alkanut tulla sivuoireeksi ääretön juominen. Ja kun vesi maittaa niin sitten tietysti täytyy juosta pissalla, tämä ei sitten katso aikaa eikä paikkaa... Huoh... Monta unetonta yötä tuli viettyä kun pappa halusi pissalle, samoin muutama vahinkokin pääsi työpäivän aikana sisälle käymään. Onneksi Paukku on älynnyt mennä kylppärin puolelle pissalle, mutta muutamat on löytyny matolta ja sängystäkin kerran. Voi pappa raukkaa, kun on ollut sen jälkeen maansa myynyt. Onneksi on jo menty kovasti eteenpäin ja herätys tulee enää vain normaaliin herätys aikaa mikäli mami meinaa nukkua myöhempään =) Onneksi enää ei tarvii juoksujen takia tuota piikkiä antaa, kun pappa pääsee Markulle hoitoon juoksujen ajaksi.

Umppa, the kovan onnen koira, onnistui sitten rikkomaan toisenkin jalkansa. Tosin aikas tyypillistähän se on, kun toinen menee, menee toinenkin. =( No onneksi toipuminen on ollut nopeaa. Nyt kun on verrata vanhaa ja uutta leikkaus menetelmää, niin uudella on toipuminen ollut nopeampaa. Umppa käyttää jo jalkaa hienosti, vaikka leikkauksesta on vasta 2 viikkoa aikaa! Hipiti-hopiti housujen pukeminen on niin paljon helpompaa kuin eka kierroksella. No jos halutaan hakea asialle sitä kultaista reunusta, niin ehkäpä se on se, että nyt Umppa käyttää jo aijemmin leikattua jalkaa aikas hyvin. Tytölle kun oli jäänyt kipumuisti jalkaan eikä Umppa käyttänyt sitä oikein, niin nyt jalka on normaalilla käytöllä.

Tässäpä myrtsi potilas. Ehkä se johtuu vain ruman värisestä siteestä, mutta jo ilme kirkastui kun mami hommasi suloista pinkkiä sidettä ; )

Kun kelit on ollu niin ihanan kesäiset on koirien kanssa tullut tehtyä pihahommia oikein urakalla. Vanhukset tietysti on saanu "kirmata" mukana (lähinnä maata tiellä ; D ), Umpalta moinen on nyt kiellettyä. Mutta mitäpä sitä ei mami tekisi pikkuruisen Umppa-Lumpan eteen. Tytölle järjestettiin oma hengailu nurkkaus terassille. Siitä voikin hyvin tiirailla koko piha aluetta possun selkärankojen natustelun ohessa.

Varttuneempi porukka ottikin sitten näin rennosti piha hommailut

Loppuun vielä upea pose, kyllä se on vain super kaunis otus. Katse kohti tulevia remellytyksiä

2 kommenttia:

  1. Voi harmi että toinenkin koipi koki saman :( pikaista paranemista kauniille tyttöselle, toivottavasti pääsette missikisailemaan vielä tälle kesää !!!!

    VastaaPoista
  2. Katsellaan syksyllä sitten millä mallilla tytteli on. =) Nak nak nyt näyttäis hyvältä!

    VastaaPoista