.

.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kaino treffeillä

Aamuna eräänä oli Kainolle järjestetty taas huipput treffi Mökön kaa. Mököhän on tyttöjen luotto sulho. Umppa vaan ei ole päässyt nyt viimekesän jälkee ollenkaan myllään ja sekos tyttöä kiukuttaa. Viimeksi tuli autossa ihan itku kun Mökön näki eikä päässy morjenstaa. Aina kun käydään Kaisalla hoidossa on pariskunnalla hellä nenu hömpötyshetki ovella. =)

Kamera oli kerrankin mukana jopa molemmilla, mutta omani jätin autoon kun Kaisalla parempi käytössä. Kiitokset kuvista kuuluukin siis hänelle. Mutta mennäänpä heti asiaan...

Tässäpä idyllinen periskunta potretti
 Se olikin sitten siinä ja idylli särkyi, kun päästiin jytäpainin pariin. Tosin täytyy kyllä paljastaa, et Kaino oli niin vatkuli että suurinosa lenkistä tultiin puuskuttaen sieltä jostain. =)
  Mutta kyllä jytäjalka vippasi ihan loppulenkkiin asti. Hippa!
 Mutta mutta mitä tekikään aina niin herrasmies Mökö. Näki tilaisuutensa koittaneen amazoonin köllähdettyä maahan lepuuttaan...
 Virhe! =) Kaino näytti Mökölle jälleen kaapin paikan.
 tosin taisi Mökö hieman ivailla että "läl läl lää etpä saa kiinni!" =D
Turha varmaan mainita, että Kainolle uni maittoi reissun jälkeen!

Muuten meillä onkin arki taas rullannut eteenpäin. Lenkillä käydään ja treenattukin on. Nyt tulikin kurssivahvistukset, että saadaan taas talvi kulkea activella Jennin opeissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti