.

.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tämänkö muistais

Eli pitää sitä taukoa noiden koirien liikutuksessa. =D Viime viikon alku oli koirien osalta kauheeta haipakkaa ja niitä on juoksutettu metässä ja treenattu yms ja yllättäen kotona on ollu hiljasta. Nyt kun perjantai ja lauantai menikin koirien osalta rauhallisesti niin vautsi mitkä treenit vedettiin eilen.! =D=D Kaino oli jo ehkä jossain kohdin turhanki virtanen mut ei haittaa. Tunnarin, hyppynoudon ja liikkeestä istumisen tein ihan liikkuroituna ja jopa lopun perusasennot oli upeita. No kapulaan tarttumiset oli aikas hmmm reippaita mut ei nekään pahoja. Tunnari ei nyt iha kisaomaisesti menny ku ajattelin jarruttaa vauhtia ja laitettiin kapulat riviin aidan taakse. Se auttoikin just sen verra ettei sinne sännätty potkii koko rivistöä sikinsokin. =) Ainoa mikä meni ihan vauhkoksi oli luoksetulon toppi... Heti alkuu sitä otettiin ja kaveri jäi namikupin ja Kainon kaa odottaa ja mä virittelin lätkän välille ja ite kauemmas. Eka kierrokset meni vaa lätkän suuntaa ja takas kupille häntä suorana juoksenteluksi, mut sit alko idea löytyä. Tosin sitä vauhtia oli hivenen liikaa joka kerta. No eipä hiimaillu paitsi lähdöissä ku olin kauempana. Vipa toistossa jäin lähemmäs ja se sit onnistukin mainiosti. =) Tuo lähtö "jumi" sit korjattii et loppikselle päästii luoksetulon "kautta". Ihanaa oli.

Umekin pääsi treenaa kapulan nostoa, korketusalustaa läheltä ja pakkia. Hetki meni kapulan kaa et mitä ihmettä ja kovasti pakkia tarjottii mut sit alkoi kapula nousta hienosti. =) Umpalla hauska tapa tarjota tuota pakkia jos menee epävarmaksi, mut sit kun sitä treenaa ja palkkaa pakituksesta se tekee hitaammin ja lyhyempää pätkää. Pitää varmaa yrittää miettiä mitä sitä ite tekee erilailla. =D Testattu on hiljaisuus, palkkaus väli yms mut viel ei löytyny...

Tuossa kun metsälenkeistä puhuin, oli huisia ku torstai aamuna saatii hakea Mökö kaveriksi metsää. Umppa jäi kotiin lepäämään ja Kainon kaa haettii jätkä kyytii. On ne jo niin pariskunta, ku alkuu oli kauhee terve terve terve häslinki, mut ennen ku päästii pihatie loppuu oli molemmat levynä omissa osastoissaa.=D No metsässä pientä jytää sit otettiin senkin edestä. Mut kyllä se alkaa jo tuntua kotoisalta katsella niitä vaaleita pussihousuja... No ei pelkoa, ei ole moista lappalaista tähän taloon pysyvästi tulossa ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti