.

.

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

TOKO KannusKävimme Kainon kanssa viihdyttämässä TOKO kansaa Kannuksessa. Tulosta ei tälläreissulla saatu, mut muutoin olen tyytyväinen kisaa. Tavoite oli katsastaa KAinon kisa kunto/vire ja tekemisen ilo oli mukana! =D Kuvaa ei itse kisasta ole, mutta tässä muutaman vuoden takainen.


Tässäpä pisteet ja kommentit

Paikallaanolo 10
seuraaminen 8 (pisteet lähti täyskäännöksistä. Koitin tehdä kaksi ekaa uudella tyylillä mut kahden vipan aikana palasin vanhaa. Muuten ei kuulema ollu mitään huomauttamista ja paikallaankäännöksiä taas kehuttiin)
Istuminen 9½ (alun seuraamisesta tuol puolikas. Olin hyvin tyytyväinen ku tää lähteny sujuu)
Luoksetulo 0 (ai ku yllättävää =) Alkuu kaks käskyä et lähti ja toppia ei ollu, maakin valui...)
Ruutu 9 (maahan menoa ennakoi vähän siitä piste. Olin kyllä kauhuissani ku kutsuin Kainoa kun juurikin kutsu piti tehdä tolpan kohdalla... Mut onneksi Kaino ei lähteny kiertää tolppaa vaa tuli suoraa)
Hyppynouto 9 (kalus kapulaa =/ Ny on noudois jotain häikkää... Muuten iha ok. heitto meni aikas vasemmalle vinoon, mut tiesin ettei siitä tule ongelmaa. Tuomari kehui hypyn olleen koiran nähden kevyt ja "vaivaton" Pömpöm osaa ponnistaa)
Metallinouto 0 ( =D Tää oli hauska. Kapula lensi pystyy mut tiesin kainon sen hoitavan. Mutta paluumatkalla tyttö huomasi tolpan edessä olevan esteen ja kovasti olisi pitänyt päästä esteen kautta. Siinä se pyöri kapula suussa tolppaa ympäri ja pähkäili kuinka tuo ny ylitetään. Runttasi  viel liikkurin ja pylvään välistä väkisin läpi. Parin kierroksen jälkee neito palas kapulan hakupaikalle, puotti kapulan, tuumi hetken ja lähti taas kapula suussa kierrokselle. Siinä kohdin pyysin jo sivulle =D )
Tunnari 0 (no perjantai Tarjan tunti antoi jo osviittaa... nosteli kahta ja tuli kyllä oma mut jäyti hullunlailla kapulaa...  = / )
Kaukot 0 (mut tähän nollaan olen "tyytyväinen".  Alun nousuun kaks käskyä ja jostain syystä Kaino pyrähti eteenpäin kunnes heti älys et pitää jäädä sinne. Sit seiso-istu meni ekaksi oikein, mut jostain kumman syystä korjasi sen maaksi. Positiivistä et se nousi takas istumaan yhdellä käskyllä! JA lopun perusasento oli taas huippu! Toi on kumma ku se tehdää aina ihan täpöllä =D )
Kokonaisuus 9 (kivasti kuulema tekee rodun edustajaksi töitä )

163,5 pistettä ja ei siis tulosta
Tuomarina Veijo Kinnunen

En s vuonna sit jatketaan kisaamista. Kannuksessa on aina kiva käydä kun halli ja pohja on todella hyvät. Kehä on iso ja valoisa ja varsinki kehänlaita rauhallinen!

1 kommentti: