.

.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Aamulenkkeilyä kera Mökön


Tytöillä alkoi päivä iloisissa merkeissä, kun pääsivät Mökön kanssa sunnuntaikävelylle. Vauhtia riitti jälleen kerran vaihtelevasti, mutta kuvaamista ajatellen osasivat mallit valita aina sen väärän nopeuden. =D Milloin kuvattavat olivat aivan liian lähellä
 

 tai vastavuoroisesti ei kuvattavana ollut kuin takapuolia

Välillä mallit myös yrittivät maastoutua näkyvistä

Umppa olikin kuvaajan lempilapsi tällä kertaa, sillä tyttö antoi kuvausaiheita huomattavasti paremmin kuin kaverinsa. Tässä esitellään vaudikkaasti hienoa "keppiä", mikä löytyi lenkkipolun varrelta.


Kuvaajan täytyi siis nörtyä. Mikäli kaikki koirat halutaan samaan kuvaan on se potrettien paikka. Tosin taisi pilkka osua tällä kertaa omaan nilkkaan... ;)

Tässä kuvaa myös kulisseista, kun malleja asetellaan paikoilleen.

No kyllä sitä muutama tilanne pläjäyskin kameraan tarttui. Mökö toimii myös tyttöjen personal trainerina. "Joko mennään?"
 Ja täysillä!

Illan treeneissä ei sitten enää niin täysillä mentykään, mutta kaikenkaikkiaan ihan kivat treenit saatiin tehtyä. Aiheina yllättäen se luoksetulo ja kaukot. Kaket jopa tänään menikin hienosti, kun takajalkatargetilla niitä otimme noin 15 metriin. Luoksetulossakin topit alkaa olla jo hyviä ja alkuvauhti kohdillaa, mutta sit loppupätkä on kokenu kovia =/ Mutta Lentsun kurssilla käyttöön otetut etu- ja takapalkat näköjään toimivat, kun kosketusalustaakaan ei enää tarvita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti