.

.

perjantai 5. huhtikuuta 2013

TOKO Kannus 3.4

Taas kävimme Kainon kanssa kokeileen taitojamme Kannuksessa kisoissa. Mukana reissulla meillä oli Uuno staffi, jonka kanssa Kainolla on työpaikka romanssi, kun aina treeneissä yhdessä kuljemme. ;) No heti automatkalla Kaino otti meiltä muilta luulot pois tuhnuttelemalla aikas tujuja kaasuja. Syyllinenhän on taas mami, joka tietty kisa aamuna oli antanut uutta sisäelinseosta aamupalaksi... =/

Halli oli tällä kertaa armottoman kuuma joka näkyi Kainon suorituksessa. Älysin vasta kisan jälkeen kelin olevan niin lauha pihallakin, että hyvin olis neito voinut odottaa autossakin. No ensi kerralla sitten. =)

Tuomarina oli Veijo Kinnunen.

Paikallaanolo 10 (tosi hidas ja lonkka, mut kuulema rodunomainen)
Seuraaminen 8 (vähän tahmea mut parempi fiilis ku Kempeleen kisoissa. Läähätti....)
Istuminen 10 (tää on jo aika pommin varma liike =D )
Luoksetulo 0 ( Yleisön suokkari varmaa... Toppi onnistui kun vauhti ei ollu päätä huimaava. No sit seuraava pätkä KÄVELTIIN O_o ja alkoi ennakoida maata hyvissä ajoin. Ajattelin pelastaa tilantee ja sanoin maa ja kaino tippui "hyvin". Sit taas sivu käsky ja neito lähti liikkeelle, mut yhtäkkiä älys et "hei, tässä kohdinhan mä yleensä menen maahan" ja tipahti alas ihan itte! =D )
Ruutu 7 (tässä kohden jo mietin keskeytystä, kun Kaino suorastaan raahautui ruutuun. Ja ylläri ennakoi luoksetulon. Tuomari yllättyi ku sanoin et arvasin ja kysyi mistä tiesin. Vastaus oli "toi tolppa" =) Kaino oppinu nyt 4 kisan aikana et siinä kohden tulee aina käsky! )
Hyppynouto 8½ (kaduin jo et valikoin isomman kapulan. Sen verran oli läähis päällä, mut homma kotii huonolla perusasennolla)
Metallinouto 8½ (sama homma ku edelisessä)
Tunnari 5 (oma löytyi mut tipahti suusta mun jalkoihin, kun piti vähän taas läähättää =) Hetken jo toivoin et jumi kuolavanaan huuleen kiinni, mut siitä se hitaasti tömähti lattialle)
Kaukot. 0 (2 ekaa tarvi kaksi käskyä ja vipa istuminen valui maahan... Mut hyviä vaihtoja välissä)
Kokonaisvaikutus 9 (kivasti tekee hommia)

pisteet 193 ja kolmostulos ja sijoitus 3/4

Kisan jälkeen jäimme vielä ottaa kehään treenit kun kerrankin luokka oli viimeisenä. Ja kuinka muuten, Kaino teki hienoimmat kaukot mitä koskaan tasamaalla! WAU!!! Vähän jäi hyvä fiilis. Samoin sitä ruutua otin käskytyksellä ja Kaino oli kuulema eka kierroksella nytkähtäny käskyn kohdalla. No onneksi sain nyt palkattua ruutuun eikä tyttö lähteny omia teitää.

Umpalla olikin luksus ilta odotellessa, kun Kaisa ja Mökö nappasivat tytön kyytiin Liminkaan. Hienosti oli tyttö osannu käyttäytyä (kuinka muutenkaan) ja hauskaa oli ollu. Itsellä oli niin paljon parempi fiilis kisareissulla kun tiesi Umpan todennäköisesti nukkuvan lopun iltaa 1,5 tunnin metsä lenkin jälkeen. =) Ihanaa, että on näin loistavia ja avuliaita ystäviä olemassa!!!!!

Kisa paikalle sain Kaisalta kuvia treffi parista. Mökö yritti vihjailla ettei autoon yksinkertaisesti mahdu ku joku vie kaiken tilan ;D

No tässä sitten himpun polleammat seuralaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti