.

.

maanantai 12. elokuuta 2013

Rentona

Kaino pääsi käymään piiiiitkästä aikaa hierojalla. Tai jos tarkemmin mietin niin onkohan tyttö koskaan käynyt moisella, Kaisa kun on fysioterapeutti. =) No joka tapauksessa Kaisan viettäessä ansaittuja kesälomapäiviä, päätti Kaino vetästä itsensä täysin jumiin. Koko neito näytti vuosia ikäistään vanhemmalta ja liikkuminen oli todella kamalan näköistä. Onneksi saimme ajan nopeasti Hundspasta ja jo seuraavana päivänä Kaino oli jo oma tykki itsensä!

Tässäpä tunnelmia illalla. Pimatsua ei tahtonut saada liikkeelle millään ja unikin oli niin syvää että koko sohva heilui Kainon nytkyessä. =)


Hieronnan jälkeen on treenitkin sujuneet mielettömän hyvin. Jopa kaukot ollaan saatu tehtyä 15 metriin. No jos jotain pitää nillittää niin vielä se pylly vähän etenee seiso-istu vaihdossa kauempana ollessa, läheltä se alkaa jo pelittää. Veto on kova kun aletaan lähestyä treenikenttiä. =D Tänään varsinkin Kaino oli elementissään, kun pitkän tauon jälkeen käytiin tokoilemassa OKKn PK kentällä. Sieltähän se tytön treeni harrastus on lähtenyt aikoinaan. Tytöt pääsi mukaan, kun kävin vetämässä pentutokoja OKKlla. Huh olihan se hassua näin tauon jälkeen, mutta kyllä ne asiat alkoi vyöryä mieleen siinä tunnin edetessä. Tauko tehnyt selvästi hyvää, kun ihan nautti hommasta. Nyt tulee heti paussi koutsailuun kun on itsellä omia valmennuksia tiedossa.

Umppa on nyt voinut mallikkaasti. Kontrolli pissanäytekkin oli puhdas joten tälläkertaa selvisimme helpolla. Nak nak... Juoksuja odotellessa. Niiden aikaan kun tuo tulehdus tahtoo aina äityä vaivaamaan. No kunhan seuraavat juoksut viimein suvaitsisivat alkaa ja ennen kaikkea loppua, niin tyttö pääsee leikkauspöydälle makamaan eikä "jätkän" tarvii enää juoksuja murehtia. Umppa kun ei oikein mistään tyttöjen jutuista syty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti