.

.

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

LUNTA!

Viime yönä oli satanut paksu lumikerrospihalle, mikä luonnollisesti tarkoitti lumitöiden tekoa! Me pimut saatiin tällä kertaa ottaa tää homma hieman kevyemmin, kun ollaan saatu mies taloon. No ei vielä ihan pysyvästi, mut sillee sopivan tiuhalla vierailu tahdilla. ;) Mutta tyttöjen lumitöitä katsellessa huomasin sen muistuttavan hyvinkin paljon muita syksyn pihahommia, esim. lehtien haravointia. Vai mitä mieltä on muu porukka?



 Mutta ohhoh, kesken lumitöiden tuli pieni vaatetus kriisi. Aivan siinä se on. Ume pudotti oman pantansa työn tiimellyksessä.
 Erona muuhun pihahommailuun oli Kainolla kieliakropatia tauko. Tässä rullailua.
 Pientä kylmä hoitoa ja suoristelua.
 Tämän liikkeen nimi onkin sit varmaan pyrstöilyä. =)
 Joulun tunnelmia... Kaino naamiotui selkeästi tiettyä valkopartaa muistuttamaan. =)

 Ja paluu takaisin töihin.
 Ja ympyrä sulkeutuu Umen vasempaan tassukoukkuun.

Illalla oli vielä vuorossa metsälenkki Mökön kanssa mutta harmillisesti alkaa nuo päivät olla jo sen verta lyhyitä, ettei enää kuvia siinä vaiheessa voinut ottaa. =/ Tokottukkin ollaan ja Ume loistaa edelleen niin hienona tokopimuna että! Tässä jo alkaa vähän innostua.... Kainon kanssa ollaa vaan haettu fiilistä kaukoihin ja pikkuhiljaa temputtamalla sitä alkanut tulla. Saa nähdä riittääkö fiilis kisoihin asti.... No ne onneksi on vasta ens vuoden puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti