.

.

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

TOKO Kannus 12.11

Eih, ei vieläkään sitä ykköstä! Meidän pitkäaikainen toko-koutsi Jennikin jo kyseli et montako starttia meillä on voittajassa... Huh pitäisköhän ne laskee... en taida uskaltaa, mut piiiiiiiiiiiitkä rivi niitä on. =D

Kannuksen totuttuun tapaan kisat oli hienosti järkätty ja liikkuri oli tehny ihan huipun kehän! Me tykättiin!!! No ennen ku päästiin sinne asti oli kauheaa huomata et tulin aikas viimetippaa paikalle ja kaikki jo odotteli mua paikalle. Aikataulut oli n. 30 min etuajassa. No ei muuta ku Mupotin pika pissalle ja suoraan kehään. Siinä ei taas ehtiny kauheasti jännitellä!

Kehä alkoi perinteisesti paikallaanololla. Ilmeisesti se oli tarkoitus pitää myöhemmin, mut häiriökoira halus päästä jo kotiin. Me oltiinkin ainoat kisaajat ylemmissäluokissa. Tuomari kysyi multa liikkeen jälkeen että "onko tällä hyvä hajuaisti?" Hivenen menin kysymyksestä hämmilleen ja änkytin et" ei sillä kyllä taida olla", samalla mietin ettei Kaino ole koskaan  haistellut paikallaanolossa. No onneksi Veijo selvensi asiaa kertomalla Kainon ottaneen hajun musta piiloon ja haistellu mua koko liikken ajan. Sieraimet oli vaa heilunu. =) Kuulema miettii onko mammalla kaikki hyvin. On se Mupotin nii ihana pakkaus!

Kehä aloitettiin noudoilla, hyppynouto, metalli ja tunnari. Tunnarissa Veijo mietti  oliko pari kapulaa jääny alakulmuriin tai johonkin kiinni ku ne liikkui. Kerranki joku hoksaa ettei tuolla  väkäleualla nostella kapuloita vaivihkaa, vaan ne kauhotaan suuhun. :P Kaukot alkoi unilla ja kolmannella istukäskyllä ilme kirkastui ja homma lähti liikkeelle. Tässäkin oli loistava sotkujärjestys ja huomasi et Kaino mokasi sen takia yhden vaihdon, ku oli sitä mieltä et tietää kui tää homma menee. Täytyy siis alkaa sotkee itsekki eikä jumia samaan sarjaan. Oliskohan sitten ollu luoksetulo, joka oli taas hidas ku mikä ja peruasentoa ei ollu ollenkaan. Liikkuri ajatteli ettei meidän eteentulo onnistunu ja antoi ylimääräsen "käsky" käskyn. No ei se siitä huolimatta se perusasento ollu kummonen. =D Lähtökin oli vähän sekava ku liikkuri unohti käskeä koiran maahan. No kunnialla siitä selvittiin. Hassua miten sitä menee jumii ku kaikki ei suju niinku pitäis... Toisaalta siitä himpun rentoutu. ;) Sit siirryttiin istumaan ja se onnistui!!!!!!!

Ruutu olikin taas taattua Kaino kamaa, tosin maahanmenoon tarvi kaks käskyä. Kaino ajautui aikas lähelle etunauhaa ja jäi istumaan. Annoin toisen maahan käskyn ja neito lähti painuu maahan ja veti itsensä sellaselle banaanille ettei ylittäisi nauhaa. Ja ei ylittäny!! Tuomarin ilme oli loistava ku hiippaili lähemmäs katsomaan onko kaikki tassut ruudussa ja älysi et on. =D Kommentoi vielä upeasta pelastuksesta. Sit olikin enää seuraaminen jäljellä ja se meni paremmin ku aikoihin. Meille näköjään sopii et se tehdää vähän vaisummalla vireellä. Nyt pitääki miettiä seukki kisoihin että pitääköhän mun vähän väsyttää Kaino ennen kehää tokottamalla... Saa nähdä riittääkö sit potku loppuun asti. Kokeilemme!

Tässä pisteet liikkeistä:

paikallaanolo           10
seuraaminen              8
istuminen                10
luoksetulo                 5
ruutu                         8
hyppynouto              8½
metallinouto              8½
tunnari                       7
kaukot                       0
kokonaisvaikutus        9

pisteitä    225 ja kakkostulos. Sijoitus 1/1 ja keittiön "palkintohyllyyn" saatiin iittalan kartio laseja. Tuomarina Veijo Kinnunen.

Kisanjälkeen tuomari halusi jututtaa Kainoa ja tykkäsi kovasti tytöstä. Varovaisesti kyseli onko se kiltti. =D Pikku Mupohan laittoi super hurmuri vaihteen päälle ja hurmasi tuomarin ohessa liikkurinkin. Paljon tuli siis ylimääräistä ropsuttelua tytölle ja Kaino nautti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti