.

.

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

K lomailee

Meidän mentaalikoutsi Kaisa laittoi meidät nyt TOKO tauolle noin viikoksi ja me tietysti olemme sitä kiltisti noudattaneet. Nyt on K alkanutt näyttää tältä:


Lenkillä on kirkkoreittiä pitänyt hieman vältellä koska vetoo on kentälle ollut äärimmäisen kova, alkaa tauko vissiin jo tuntua neidolla. =) No josko pääsiäisenä taas jatkamme harjoitteluja.

Lenkkeilty ollaan sitten sitäkin innokkaammin ja metsässä samoiltu ahkerasti. Tänään aamulla sattui hauska tapaus. Meitä vastaan tuli nainen  pyörätuolissa ja hän jo kaukaa huhuili ettei pelkää koiria ja saa päästää tervehtimään. No muutahan meidän pimatsut ei sitten tarvinnu, ku siellä oltiin jo pyllyt pyörien. Siinä sitten nainen aikansa rapsutteli ja jututti pimuja, mutta ei tässä vielä kaikki. Hetken päästä nainen kaivoi esille herkkupussukan, jossa oli monen näköistä namia koirille. Pimut ei tietty lenkillä oikein jaksanu tikkuja nakerrella, joten saimme kotiin viemisiksi rouhetikut ja jonkun "liharullan". Nam. Tälläisiä vastaantulijoita pitäisi pimujen mielestä olla enemmänkin tuolla pyöräteillä! =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti