.

.

torstai 7. elokuuta 2014

EVL = Erittäin Voimakas Lämpöaalto

Niinkuin koko Suomi ollaan mekin täällä hikoiltu ihanissa kesä helteissä! =) Normaalisti mami tykkää, mutta alkaa se jo itselläkin hieman tahtia hidastaa. Pimut tuntuu välillä olevan ihan iskussa ja hetkenpäästä ollaankin sitten ihan läähiksessä. Makoilua nurmikolla on tainnut olla viimepäivien ykköslaji.

Meillä nyt tietysti Kainon kanssa treenit on pyöriny kelillä ku kelillä. ainoastaan dobolla jumppaaminen on kyllä jääny. Ei ole saanu itseäkään raahattua salille, niin silloin pimutkin saavat hieman helpotusta. Tai no.... Mami nyt sai tässä hetkisitten upeen idean. Lupauduin liikkuriksi TOKO kisoihin ja mietin et samallahan me Kainon kanssa korkataan se EVL. O_o En sitten vissii miettiny juttua ihan loppuunasti... =D Mutta kyllä sinne kehään mahtui onnistumisiakin ja tuuletuksia!!! Ja kaiken kaikkiaan jos bullmastiffi kahlaa helteellä auringon porottaessa tehdä yhtikäs mitään työjuttuja saa olla kyllä iloinen.

Yksi syy kisaamiseen oli uusi tuomari. Hauskaa kun pääsee välillä ihan oudon tuomarin syyniin. Tuomari oli saatu muistaakseni jostain helsingin suuntaa, tosin voin olla kyllä suuresti väärässäkin. Tykkäsin itse kovin tuomaroinnista. Pisteitä lähti ku pitikin, mutta muutamia armopisteitäkin jaettiin.

Tässä meidän hikoiluttava pistesaalis kommenteineen.

Istuminen    9  (Kaino oli vinossa. Jätin tahallaan ku naapurin kans oli ollu kehänlaidalla pikku kyräilyä. )
Paikkamakuu   9 (pieni lonkka-asento jossain kohdin)
Seuraaminen   7  (ne juoksuosuudet oli HIRVEITÄ)
Z-kävely   5  (eka maa ok, istumista ei tehty ollenkaan ja loppu osan mami käveli vääräänsuuntaan... =D )
Luoksetulo  5  (joo... alko tassut painaa.... Tultii joo, melkeien pysähdyttiin ja maa oli ok.)
Ruutu     6,5 (se merkki jäi... Näin ollen lisäkäskyjä. Loppu huipennus oli kun Kaino päätti istua vipaperusasennon lähtötötterön "päälle". Jäin komeasti etutassujen väliin. =D )
Ohjattu nouto   7 (se merkki jäi taas... Me saatiin arvonnassa oikea kapula. Liikkurin viedessä kapulat Kaino oli vielä eka kapulan kohdalla ihan masis ja läähis, keskimmäisen kohdalla pimu älys et "jes, tää on TÄÄ liike". Osasin jo pelätä pahinta kun merkkaisi sen... Vasen seurattiin myös tarkasti niinkuin pitää. No merkki käskyn kuultuaan Kaino ampui merkkiäkohden, mutta kohdalla päättikin jatkaa matkaa suoraan nouto osuuteen. Näin meillä aina silloin tällöin käy ku nti on niin kuumana tohon noutoon. No treeneissä en ole koskaan saanu pysäytettyä vaikka olisin huutanu mitä. Nyt kajautin "toppi" ja Kaino pysähtyi ku seinään!!!! WAUUUUU!!! Siitä sit uusi "merkki käsky" ja loppu tehtii upeasti laukalla!
Metalli    5,5  (joo läähis oli jo mittava. Tuomari kysyi että otetaanko yks lauta pois mut sanoin että kyllä se on viidellä menny ennekin. No ei menny. Tissit läsähti lautoihin mennentullenpalatessa. Kalliit osumat. Tosin epäilen että vaikka olis ollu se 4 lautaa tilanne olis ollu sama. Tuskin olis ponnistanu yhtään enenpää.)
Tunnari   6,5  (haistellessa liikutti kapuloita ja todella vajaa perusasento niinku kautta linjan  noudoissa. Tosin tuomari lopussa sanoi että tuskin mahtaa mitää tolle liikuttelulle ku huulet ottaa kii. =) )
Kaket 0  (rajatapaus joka nyt jäi 0. Eka istu ei noussu millää, tiedossa oli ku ei noussu ennen kehääkään ja jossain toisessakin tuli 2 käskyä. Liikkui viel pikkasen eteenpäin. Mut välissä oli tosi upeita vaihtoja joten ihan tyytyväinen olen.)

pisteitä 184 ja tuomarina Pernilla Tallberg. Liikket suoritettiin kahdessa osassa, mut en nyt tarkkaa järjestystä muista. Olisko ekassa ollu seuraaminen, ohjattu, tunnari, hyppy ja kaket, vipassa ruutu, Z ja luoksetulo.

Tuomari hieman hymyili meidän läähikselle... Mutta esim seuraamisessa  esim kommentoi että hienoa tän rotuiselta. Kaiken kaikkiaan oli tosi tyytyväinen meidän suoritukseen kun tosiaan keli oli kuuma. Pikku virheitä jotka tuskin talvella vaivaavat, paitsi tuo ohjattu... ;) Mut onhan se aina hauska katsoa ku pikku bullmastiffi kiihtyy jostain.=D

Loppupäivä menikin sitten liikkuroidessa muut kehät. Hiukan jännitti kuinka monta kertaa tulee mokattua, mut muutamaa pikku mokaa lukuun ottamatta ihan jees suoriuduin. Täytys varmaa tehdä pikkusen tiuhempaa niin sais rutiinia päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti