.

.

tiistai 19. elokuuta 2014

Reissussa taasTaas me pimujen kaa pakattiin kimpsut ja kampsut autoon ja suuntasimme kohti Turkua. Siitä onkin todella pitkä aika kun viimeksi päästiin ihan perille asti. Viimeksihän matka tyssäsi juurikin tuossa kuvassa näkyvälle koiraparkille Kaustisille. Tällä kertaa pääsi Umpsikin testaamaan parkkia.

Ohjelmassa viikonlopulle oli näyttelyitä pimuilla ja ilman. Lauantaina olikin itselläni ihan turisti näyttely, kun Maisa-Olivialla oli kisat. Hienostihan siellä taas menikin, Maisan ERI putki oli katkeamaton. Mutta en ole hetkeen ollut turistina niin enköhän ollu jättäny toimitsija kortit kotii ja muistin ne vasta ku lipunmyynnissä haluttiin 6e lipusta. =) Mutta hyvä että korttit on tullu hommattua...

Illalla sitten yritin ikuistaa koko poppoota... Nää kasvattajan kotona asuvat koiriudet on kyllä turhan vilkkaita kameran eteen... Tässä Umpan sisko Mimmi banskun kans. Unilla neito oli kun kameran hain, mut ku ehdin kyykkyyn asti niin johan alkoi säpinät!

Tässäpä kamera testausta. Löysin kamerasta ohjelman jonka pitäisi ottaa kuva automaattisesti kun havaitsee koiran kasvot. No ei ole toiminu meidän pimuilla eikä tuo seppokaan vissiin näyttäny koiralta. Käänyin ja osoitin Maisaa kameralla ja heti räpsähti! Eli tässä esittelyssä Olympus kameroiden ohjelmoijan näkemys koirasta.

Ja sitten se mainittu Seppo ja Minttu. Ei ollut vanhuksetkaan yhtään helpompia kuvata kuin nuoremmatkaan...

Mimmin kaverina asustaa mamma Lady. Eka kuvaus kierroksella ei tärpänny ku piti sen verran kovin heilutella häntää, mutta paluumatkalla oli jo normi yöpuuhat menossa. Lady on siis Kainon sisko ja Umpan äiti.

Niin ja ne mun omat... Ne nyt ei jaksanu mamin takia alkaa kimpoileen... Unet kesken ja kaikkea!

Sunnuntaina olikin Raision näyttelyiden aika. Meidän poppoota edusti 4 koiraa, joista ekana Miian kans kehään pääsi Möhkis. Möhkiksellä oli selvä silmäpeli yritys tuomarin kaa ja kyl se onnistuikin. Saaliina AVO Eri 2 + SA ja PU3 kera vara-sertin.
Sitten Möhkiksen veli Gontzo. Tää äijä otti hommat coolimmin ja tuloksena AVO eri3 + SA ja PU4

Narttujen puolella meitä edusti Nasu avoimessa luokassa tuloksella Eri2 + SA.

Ja tottahan toki mukana oli Kaino-Vieno valio luokassa. Mamin ollessa rampa hoito handlerin hommia Miia. Kaino ei ole ihan varma tarviiko sitä naamaa hangata ihan niin tarkkaan...

Mut vanha kehäkettu kyl tietää kuviot ja homma hoitui... Ehkäpä juuri namien toivossa. ;D

Ja sitten taas sitä pönötystä.

Onneksi välillä pääsee juoksemaankin. Kainolla oli aivan upean rennot liikkeet. Taisi olla kivaa päästä kasvattajan kaa irroittelee kehään eikä tarvinnu katsella ryppyotsaista mamia. Myös fyssari käynti oli kerranki just oikeeseen aikaan! Muutenkin Kaino on nyt ollu todella hyvässä iskussa. Helteet on vissii helliny lihaksia.

Vaikka oma koira kyseessä, niin onhan se äärettömän kaunis!!!! Oli tuomarikin ihmeissään että vajaa 7 vuotias mammakoissu kyseessä. Ei ollut heti uskoa todeksi! Ja sekös aina mieltä lämmittää kun koiran kuntoa kehutaan. Kainon tulos VAL Eri 2 + SA PN3. Ei hullummin nuorten koirien seurassa!

Kaikkilla kun kehä meni nappiin saatiin me kasvattajaryhmä kasaan. Siinä kun ei tarvinnu juosta kinkkasin minäkin esittämään Kaikun. Kuvassa vasemmalta Möhkis, Kaino, Gonzo ja Nasu. Tuloksena kp ja sijoitus 2.

Ja sitten hirmuisella kiireellä ranskiskehään missä urokset olikin jo alkanut kun päästiin paikalle. Maisa nappasi jälleen erin ollen oman luokkansa 3. Tuomari iahstui tyttöön niin paljon että kävi vielä lopuksi sanomassa I love u dog! =D Kuulema odottaa että saa vielä hieman lisää massaa. Maisa olikin nyt viimeistä kertaa junnuissa ja siirtyy seuraavaksi kisaan isojen kehiin.

Ja Tietysti Umpestakin piti ottaa posetuskuvat! Jotka Umpe hoiti Umppamaiseen tyyliin tyylillä. =D

Saatiin me näinkin upeita posetuksia pimusta irti! Jälleen ei voi kuin ihastella omaa koiraansa... ;D


Menomatkalla en uskaltanu pysähtyä pahaonniselle teboilille, mutta palatessa kyllä. Vielä kertaalleen onnellist koiraparkkiasiakkaat. Tää on kyllä niin hassu P-paikka, mut kyllä tuolla menee ihan kiva pikku polku koirille.

Tässä vielä Kainon arvostelu:
7 years old. Very good condition. Nice topline. Underline correct for her age. Beatiful head. Correct bite & ears. Very nice movement and presentation.
Tuomarina Ehrenreich Günter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti