.

.

lauantai 24. tammikuuta 2015

Verikoe tuloksia

Kainon kanssa kävimme taas verikokeissa ja hitasti, mutta varmasti ne arvot näyttää laskevan. Nak nak... =) Viime käynnillä alat oli ollu 766 ja nyt 677, viite oli 10-118. Afos nyt 247 ja viimeksi ollu 382, viite 20-150. Bilirubiini (joka aiheuttaa sen keltaisuuden) oli tippunut jo 15!!!! Viimeksi se oli 37 ja se saisi olla 2-15 et hyvältä näyttää sen osalta. =D Ja huippu vireessä pimu on ollu nyt treenatessa. Äskenkin kinostokossa eukko vetäs huiput ohjatut ja Z! Mut parasta oli se vire!!! Niin tykkinä vetäs merkille ja iski patukkaan kiinni ihan tosissaan. Kisoja siis odotellessa... Tosin pikku roiskintaa oli havaittavissa... pari päivää olis aikaa saada paketti kasaan.

Koska finnair oli unohtanu tuoda mun toisen laukun niin mami ihan unohti kertoa pimujen tuliaisista. Englantiin asti piti lähteä päiväksi Ikeaan pyörimään, niin pimut sai uudet pehmot. Ume possun ja Kaikku auringon, kun kovasti niistä pitää. Pari uutta koiranpeppukoukkuakin löytyi mukaan niitä kun ei enää haaparannasta ole löytyny. Tietysti väreinä pinkki ja se omenanvihreä.

Tässäpä pimut uusien tuliaisten kera. Ume hoitaa bhellästi omaa possuaan.


Ja kaikku lepuuttaa päätään tyynyllä.

Pikku posetuksia unohtamatta. Itseasiassa tästä ilmeestä huomaa Kaikun saaneen olon kuntoon. Ei ole hetkeen näkyny tätä ilmettä. Harmi että se ruokavalio piti laittaa kuntoon näinkin ikävissä merkeissä, mutta nyt se onneksi on toimiva ja pimu pirteä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti