.

.

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Askelmerkit hukassa

Niin siiinä taisi mamilla jälleen kerran käydä. Mikä ihmeen vimma saa ihmisen lähtemään 7 vanhan bullmastiffin kanssa tunnin jäätikkö riehumislenkille ennen koetta????!!!! No niin me teimme ja mun kisakaveri on nyt alkuviikon ollu vähän väsyny. Ma treenitkään ei ollu niin vauhdikkaat kuin ne on tavannu olla. Höh sanon minä. eikä tässä vielä kaikki. Viikonlopun treeneissä Kaikku hairahtu pitkästä aikaa keskikapulalle ohjatussa (mikä oli jälleen omavika kun jälkeenpäin katsoin sitä mun kieroa viritystä...=/ ) ja mamin reagtio oli primitiivinen  "EEEEIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!" No Kaikku herkkänä päätti, että parempi olla liikkumatta sitten merkiltä mihinkään kun ei kelpaa... Sitä tässä sit yritetty purkaa paripäivää ennen koetta. Juuri näin kannattaa toimia! =P

No eilen me käytiin kannuksessa kokeessa. Oli hyvää ja huonoa. Paikkallaanolot oli huiput. Sain itseni hyvään vireeseen ja Kaikku oli porkkanana hetkessä mukana. =D Jeee!!!! Edes halliin tullessa ollut rähähdys ei meitä hetkauttanu. Tai kaikku ei kyl rähähtäny vaan kisakumppani Umpalle. Oli pieni säikähtäny meidä Umenea. No varalta otimme sitten siedätystä Kainon kanssa kyseisen koirakon kanssa ja kaikki meni mallikkaasti. Mut itsestäni olin ylpeä kun sain nollattua tilanteen. Mamin hermorakenne kun on tunnetusti heikko.

Tuomarina oli Tiina Laakko.

istuminen   10  (ei huomautettavaa)
paikka makuu    9 ( hieman vinossa, mut ei menny lonkalleen)
seuraaminen    5 (KAUHEA!!! Liikkurikin oli jälkeenpäin pahoillaan kun meidän liikkuroi ruutuun. Minä päätin kiertää tötteröt ulkopuolelta ja Kaino sisäpuolelta, mut ei se seuraaminen ollu yhtään parempaa muuallakaan joten ei voi häntä syyttää. Oli siellä ihan ok osuuksiakin mukana, mut haahuilua, puuttuvia perusasentoja ja yksi lisäkäsky)
Z     6  (pirkule, muuten kiva mut meidän neiti jäi maahanmenon kohdalla ihaileen itseään peilistä ja tarvi 2 käskyä seuraamiseen...)
luoksetulo   6 (juu tarvittavat tehtiin, mutta se vauhti... eka käveltiin, sitten löysä ravi ja loppuosuus sit ravattiin. Perusasento tais olla ok. =D )
Ruutu 0  (tässä se mekkiltä lähtö kostautui... tarvi 3 käskyä ruutuun ja sehän nollas muuten hienot laukka siirtymiset yms)

tässä kohtaa oli tauko

Ohjattu 0  (saatiin oikea ja alku näytti lupaavalta. Merkiltäkin irrottiin, mutta RUUTUUN!!!!! Nooo sioellä kaikku katsoi ettei ole mitää haettavaa.. Oli siis jo kääntyny oikeallle ja sit pongas sen etuoikealla olevan ruudun. =D Hauska katsoa kainon ilmeitä ku itsekki aina huomaa mokanneensa, mutta ei löydy ratkaisua.)
metalli 8  (vähän löysä)
tunnari 5  (haisteli kahteen otteeseen kaikki ja pyöritteli kapulaa suussa)
kaket   6  (ekaan tarvi kaks, tosin itse sanoin väärän käskyn ja sit taas yks istuminen valui maahan mitä tapahtuu väsyneenä. Onneksi tuomari tuomaroi sen sit puuttuvaksi asenoksi eikä nollannu. =) Mut muuten kyl alkaa tääkin jo sujua.)

pisteitä siis vain 168 eikä tulosta

Hauska tilanne oli kun menin uudelleen kehään, laahusti Kaikku paikalle ja meni suoraan hallin ikkunoille, löi naaman lasiin ja katseli haikeana ulos. =D Tuomarin kanssa siinä sitten nauroimme toiselle. Voiko fiiliksiään koira paremmin kertoa...

Ume oli mukana kannustamassa ja nti tekikin hienot treenit. Seuraamispätkässä (6-8 askelta) Umppa edisti ja poikitti edessä! WAU!!! No normaalisti se ei oli wau, mut tahmatassu Umpankohdalla kaikki keuliminen on WAU! Samoin Rally-tokon eteen siirtymiset oli kivoja. Maahankin Ume pääsi kohtuu nopeaa liikkeestä, vaikkakin pyllyn kautta, mutta kuiten. Hyvä mieli jäi siis illasta, vielä kun mun kaoottista liikkurointiakin kehuttiin! No pari ekaa meni vähän sekavissa merkeissä, mut loppuakohden se kyllä parani huomattavasti! =) Hauka reissu jälleen ja ensi kuussa uudelleen uusilla askelkuvioilla!

6 kommenttia:

 1. Millainen ruokavalio Kainolla on? Martalla ollut korvatulehduksia, ell ehdotti että vois kokeilla muuta ruokaa. Kun vaan tietäs mihin vaihtais. Nyt syö golden eagle lammasriisiä.

  VastaaPoista
 2. Kaikku ollu aina kotiruualla, liha + puuro ja vitskut lisäksi. Nyt kun tuli tuo maksa homma niin syö maksavaivasten nappulaa ja sitten lisäksi kotiruokaa. Ruuasta piti jättää pois punaiset lihat eli ruoka koostuu nyt vain kana, kala, kalkkuna ja kasvisproteiineistä (raejuusto, rahaka yms.). Tuolla kevyemmällä pimu voinut loistavasti. Jos hiivaa niin viljaa kannattaa jätää vähemmälle. Itse epäilin tuossa kaikun hiivojen olevan seurasta eikä syy, kun muutoin ei ole ollu ja naknak taisin osua oikeaan. =)

  VastaaPoista
 3. Unohtui laittaa et kainolla oli pentuna paljon tulehduksia ja korvan punoitusta. Syyksi osottautui nahkasohva jolla nukkui. Kun sohvalähti lähti tulehdukset! Kannattaa katsoa että sekin asia on kunnossa. Tuo sohvan rajaaminen oli se viimeinen epätoivoinen kokeilu ja tepsi. =D

  VastaaPoista
 4. Kiitos vastauksesta. Eipä olis mulle tullu tuo sohva mieleen, mut nää on aina niin hämäriä hommia että ei tiiä mikä auttaa mihin. Tilasin Martalle nyt jotain kalkkunaruokaa James Wellbeloved (kirjotetaankohan näin) merkkistä. Katotaan jos se auttas. Hiivaa on juu...

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Pidetään peukkuja et uusi ruoka toimisi ja korvat saataisiin kuntoon! =)

  VastaaPoista