.

.

maanantai 30. toukokuuta 2016

Eka tokokoe

Lauantaina me suunnattiin Paten kanssa kohti Kemiä ja ensimmäisiä toko kokeita. Päivä oli tietenkin paahtavan kuuma, mutta kerrankin ei tarvinnu asiasta ihan niin paljoa stressata kuin möhköjen kanssa.  ;) Tuomarina kokeessa oli Allan Aula joten sen puoleen ei olisi tarvinnut jännittää, mutta tuttuun tyylin mami oli ihan kauhusta sekaisin!!



Ennen ku kisareissulle edes päästiin oli ohjelmassa pimujen väsytys. Suuntasimme siis luontopolulle. Umppa heitti jo rohkeasti talviturkin pois aiheuttaen samalla pientä pahennusta. .. polulla on 2-3 metriä leveä oja josta pääsee soutuveneellä kulkemaan.  No ojan toisella puolella oli perhe ja lapset innostuivat heitteleen keppejä koirille veteen. Hauskuutta tietysti aiheutti umpsin kova hinku hakea toisella rannalla. Ei aikaakaan kun Umpsi sitten päätti hakea heitetyn kepin.  Itse jo tiesin kuinka tarina päättyy. .. Ume ui yli, linkosi itsensä,  tervehti ihmiset ja ui takaisin.  =D Nolona sit pyyteleen anteeksi. ..

Kisa kaverin henkinen valmistuminen oli näin leppoisaa
 Itse koe meni hienosti. Sain omasta mielestä Paten kivassa  vireessä kentälle. Vähän mun jännitys tuntui mut ei pahasti.  Ehkä ekana ollut luoksetulo on normaalisti nopeampi ja tiiviimpi lopussa mut seuraavana olleet kaukot oli parhaat ikinä! Tasaista 10 sarjaa tehtiin tokavipaan liikkeeseen asti. Seuraamisessa ja viimeinen perusasento puuttumaan niin -1p. Kerroin on seuraamisessa 3. Tässä kohtaa Allu tuumasi et siinä meni 200 pistettä. =D Itsellä ei ollut mitään hajua mitä oltiin liikkeistä saatu mut sit oli! Onneksi hyppy oli vipa liike ja se oli nätti. =) Tuloksena 197 pistettä (200 maksimi) luokka voitto ja kunniapalkinto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti