.

.

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Mallikoirakkona

Meillä on Paten kanssa ollu kiireinen ja rankka viikonloppu. Mami meni lupautuu esimerkkikoirakoksi KASin järjestämään liikkurikoulutukseen. Lauantaina me oltii melkeen koko päivä hallilla ja sunnuntaina käytiin vaan vajaa parituntia pyörähtämässä. 

Olin lupautunut molemmille päiville AVOluokkaan, vaikkei meillä vielä kaikki liikkeet ole kisavalmiita saati edes valmiita. No hupsan heijakkaa mehän tehtiin VOI. =D Katsoin vaan paperista mitä liikkeitä meidän pitäisi osata ja ei muuta kuin treenaan... Kaukot saatiin jo hyvälle mallille siinä ajassa, niistä olin ylpee. Kotona ollaan tehty noin 5 metriin ja nyt sit piti tehdä 10metriin. Pate kyllä teki ne kentällä 14metriinkinkin! Toi on niin super poika!!! Tietysti kaikki seuraamisliikkeet oli ihan hyvät, mitä nyt perusasennot tahto unohtua matkasta. Niitä nyt treenaamaan oikein teholla. Niin ja peruutusta ei vielä ole otettu kuin pari kertaa niin ei voi vaatia. Ohjattu sujui super avustamisen jälkeen samoin ruutu. Tunnarin kanssa ei sit pelleilty vaan kun homma oli et TÄH niin lopetin heti. Metsätunnarilla vielä menty niin en edes olettanu et onnistuu. Metalli oli super ylläri, kun Paten mulle tullessa kokeilin ei poika halunnu ottaa sitä suuhunsa. Päätin et antaa olla ja taistellaan myöhemmin kun ollaan tultu tutuksi. No ei siinä nyt ollu ongelmaa! Taas päti se ettei tehdä ongelmaa sinne missä sitä ei oo. ;D Lisäksi tehtiin velä kaikki paikallaanolot, jopa se EVL hirmu eikä niissä muuta sanottavaa, kun jos naapuri sanoo painokkaasti maahan (ja varsinkin lisäkäskyllä) lähtee Pate helposti valumaan. Täytyy nyt treenata sekin kuntoon. Ja koko homman kruunasi hienot EVL seuraamiset ja Zta!

Ekana L missä mami vähän haahuilee...

Metallinouto

Ne super kaukot. Joo tulee lisäkäskyjä, mut silti tuolla treenausmäärällä huiput!!!!

Ja se ruutu. Tarvi apuja lähtöön (mikä ei videolla näy kun kävin merkkaa targetin) ja seuraamiseen tuloon. Eipä oo sellaistakaan koskaan otettu. =D

Sunnuntaina tehtiin sitten AVO kokeenomaisesti. Jälleen tutut liikkeet hyviä, mutta uudet vielä hakusessa. Merkinkiero ollu jo hyvä, mutta viikko sitten aloitettu ruudun treenaus vähän sotkee. Ruutu meni nyt suoraan maahan kun eilen se parikertaa niin tehtiin. Nopea oppimaan sanoisinko. =D Tänään saatiin tuomarilta myös kommenttilappunen mukaan. Se jos mikä oli huisi ylläri. Kurssin veti Päivi Kivelä.

Tän päivän AVOseuraaminen. Ne perusasennot puuttuu ja edistämistä juoksussa sekä teen täyskäännökset liian nopeaa.

Seiso (10p,) luoksetulo (muuten hyvä, mutta liian hidas. Hyvät perusasennot) ja maahan (9½ kun vino =D ). Luosetuloon vaikutti selvästi eiliset toppailut.

Ja sitten loput liikkeet eli ruutu (lähtee toisella, ennakoi), nouto (10) merkki (ei mene > 2 yritys ok jos kutsut aiemmin), kaket (kaipaa vielä apuja, kesken, liikkuu paljon kun nousee istumaan), hyppy (10), kokonaisvaikutus (10)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti