.

.

perjantai 13. toukokuuta 2016

Ihana vapaapäivä

Tämä oli melkein tän aamun ensimmäinen näky, Umpsin selkä. Mamin halipula oli taas sellaisissa mitoissa, että oli otettava unikavereita seuraksi. Ja sanomattakin selvää, että tänään oli myös lakanoiden vaihtopäivä. ;D Ume ei unikaverina ole mikään parhain, mutta kyllä nti haluaa välillä olla tätinsä esimerkin mukaan kainalokaveri. Tänään taisi olla juuri se päivä! Heti kun kävi ilmi, että mamilla on silmät auki, tuli Umpsi kiireellä "viereen" eli päälle.

Kun oli aika nousta oli meininki näin sähäkkää... Huoh... No ruokakupin kilahdukset sai liikettä tankkeihin vaikkei se ruoka olekaan Umpsille maittanut.

Päivällä sitten puuhailtiin pihalla pyykkinarujen parissa. Täpä kun ne vielä viimeisinä viikkoinaan söi... No ei se tämä uusikaan ole onnistunut olemaan talossa ilman kolhuja, tai siis Pate on selvinny mai ei. Aamu alkoi hammaslääkäri käynnillä, kun meillä maanantai iltana kolahti Paten kaa päät todella mellevästi yhteen. Patelle ei tietysti sattunu mitään, mutta mulla turposi huuli (onneksi sisäänpäin). Huulen ulkopuolella oli Paten hampaan kuvat ja sisäpuolella puolestaan omat ja alahampaista oli lähtenyt paloja. O_o Niin olen kuullut juttuja malinoisin omistamisen riemuista. Onneksi on vakuutukset kunnossa! =D Mutta osaa poika olla myös rauhallinen. Umpsista on tullut Patelle hyvin tärkeä. Tätiä vielä vähän kunnioitetaan liikaa. Tosin Kainon kanssa ärmypalloiltiin päivällä. Pate ei namipallon toimintaa ole hoksannu( siis tää malli missä nameja sisälläja pyöritäessä tippuu maahan), mutta mummokoira kyllä tietää! Osumatarkkuus putoileviin nameihin ei vaan aina ole ihan tarkka, joten Pate käveli perässä ja söi unohtuneet namit. =D

Eka lenkillä käytiin koko porukalla lontopolulla haahuilemassa. Mummokoira oli ihan villinä kun pääsi sinne, piti ihan Patea huokutella riehumaan. ;D


Ja haahuilun mestari Umpsi... Kyllä, tuolla kuvassa on Kainon lisäksi myös Umpsi.. Löytyy koivujen välistä taustalta. Joskus tuo hivenen jopa ärsyttää... mutta vain joskus! ;D Mutta kyllä on tänä keväänä luontopolku rempattu upeaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti