.

.

tiistai 9. elokuuta 2016

Hemmottelua

Maanantai iltana meillä oli raukeita koiria jopa yksi kappaletta pikku koiriakin. ;D Pirre tuli hieromaan tulevat näyttelytähdet iskuun viikonlopun näyttelyitä varten.

Ekana jonoon kiilasi tietysti Pate. Tää on nyt kolmas kerta kun poika saa jotain hoitoa ja aikas ammattilaisen ottein homma jo meni. Pate on niin ansainnut lisänimensä the Puudeli!

Mummi olis ollu kyllä ekana, mutta mummi päätti ettei ihan heti jaksa nousta. No kun Paten hoito alkoi oli mummo-koira sitä mieltä että mummojen pitäis olla ekkana ja varmaan myös tokkana jos saisi valita. Nyt ei sitten auttanu ku odottaa kiltisti vuoroaan. Eilinen ja tää aamu menikin sitten vähän vaisuna, mutta kun töistä tulin oli mummi enemmän kuin iskussa!

Ja Umpsin hemmottelut... Ylläri me käytiin aamulla lääkärissä hakee antibioottikuuri tohon poskeen. Puoltoista viikkoa kotikonstein hoitanut ja kokoajan on tilanne seilannu edes takas. Tänään hyvä huomenna huono jne. Nyt on sitten lääkkeet aloitettu ja katsotaan alkaako vaikuttamaan vai pitääkö käydä tekee testit mitkä lääkkeet puree. Nyt peukut pystyyn että Umpsi saadaan iskuun!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti