.

.

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Viikkokatsaus

 Meillä on taas ollut todella kiire viikko... Miten me aina saadaankin päivät niin täyteen ohjelmaa? Huoh... maanantai meni vielä ihan normi kaavalla salia ja koirien kanssa lenkkeilyä kera treenien. Tiistaina olikin meidän rallytreenipäivä. Treeneihin päästiin 30min myöhässä, kun treenejä siirrettiin tunnilla aiemmaksi ja mun työt venyi taas puolella tunnilla ylitöiksi. =/ Mutta treenit olikin sitten sitäkin tasokkaammat!!! Kaikku oli ihan huippu ja vaikka oli kuuma oli mummin tassut keveät. =D Pate teki kans mallikkaat uudenohjatun treenit. Otettiin merkin kiertoa esteet paikoillaan ja sitten umpiesteen hyppyä. En tiedä oliko fixu veto mut opetan esteet nimillä... Saa nähdä tuleeko kisoissa sanomista tuomarilta... ;) 

Treenien jälkeen haettiin sitten lihaa. Tällä kertaa otin maltillisesti vain 10kg enkä 25 kg pilkottavaksi! Koska kello oli jo vaikka mitä täytyi lihat kääriä pakkaukseen ja kylmäkassiin odottamaan seuraavaa iltaa.

Keskiviikko meillä sit pilkottiin ja pilkottiin ja pilkottiin...  Laaduntarkkailu oli tietysti kokoajan paikoillaan tarkkailemassa. Illasta sit vielä vaihdettiin lakanat ja peitot koirilta. mamilta ei niin koko porukka pääsi kainaloon nukkuun, tosin aamulla oli jälellä vain mamin kainalokaveri.
 

 Torstaina aamu ja perjantai ilta sit siivottiin taloa. Työnjohto tarkkaili tilannetta omalta paikaltaan.

Laaduntarkkailu sit omallaan.

Mutta missä oli toinen tarkkailija? Pate pääsi kokeilemaan miten se kurkkutorvi murenee. No ei murentunu... Järkytys oli suuri kun piti ruokaa ihan itse pureskella. =D No kyllä se alkoi sitten sujua, mutta yllärinä mummi sen sit viimeisteli tai se jäi yritykseksi kun mami tuli väliin ja lähdettiin metsään.

Heti alkuun Umpsi etsi aavikolta puskan. Ume kun ei voi kyykkiä ilman näkösuojaa. ;D

Kun olo on kevyt lähtee tankistakin vauhtia!

Ja ylläri... Kun on vauhtia on paikalla myös perheen "pikku koira" 

Ja toinen ylläri... huoh... Pikku malinöös ei voi hillitä voimiaan ja painihommat menee aina vähän överiksi. Hyvä että nahka kestää ton pullistelun. =D

Kyyyll-lä siellä on pari tankkia tuloillaan... Ihan siis niinku just siellä... 

Zoomaamalla näkee paremmin.

Meille jäi sit postimiehen kanssa sopivasti aikaa posetella ja kuvata. Kyllähän ton näköisen kehtaa näyttelyyn viedä. ;)

Viimein tankit huudeilla ja päästään jatkaa matkaa.

Metsätunnarit. Tää homma jo sujuu, mut pitäis ottaa itseä niskasta kii ja alkaa nyt laittaa se oikeekin kuntoon!

Ja monttu nro kaksi valloitettu.

Ja pakollinen perhepose. Kyllä tuo postimies on pimujen toimesta jo koulutettu näihin kuvaustilanteisiin. Ei mitään turhan jämäkkiä poseja! =D

Umpsin poski se vaan kukkii. Meni jo hyväksi ja sit uudelleen. Mut kokoajan parempaan. Jos ei nyt uusilla rohdoilla asetu niin sit lääkäriin. Umpsin ainoa harrastus: eläinlääkärissä käynti.

Kaapista löytyi tallainen pullo jota en ole koskaan käyttänyt, mutta nopean kyselyn jälkeen sain tietää et ihan ykkönen hotspottiin. No katsotaan kuinka lähtee toimimaan.
 Lauantaina kävin hakeen uuden koira-auton. Kuvaa ei ole kun se odottaa huoltoon pääsyä iskän hellessä huomassa =D Mutta onneksi taitaa olla vain joku kuluva osa mitä auto herjasi. Tosiaan tunnin olin matkaa kotiinpäin tehnyt kun kuului "bling" ja joku merkkivalo syttyi. Mut onneksi auto oli niiiiiiin ihanan ettei nyt mikään pysty fiilistä tappaan. Myyjäkin oli ihan asiallinen kun soitettiin ja eihän nyt koiraharrastaja muuta voisi ollakkaan. ;) Kirat odottivat reissun ajan kotona ja Kaisa (meidänn fyssari) kävi tyttärensä kanssa hoitamassa koirat. Kyllä Pate osasi taas olla niin mahti. Kun olivat ekakerran tulleet oli vastaanotto ollut vähän tyly, mutta koska kyseessä on tuttuja ihmisiä oikealla asialla oli Pate rauhoittunut nopsaan. Seuraavalla kerralla oli vastassa ollut iloinen häntää heiluttava pikku mali joka oli hurmannut pikku lenkittäjän. Vai olikohan se kuitenkin toisinpäin? ;D Pimut nyt oli pimut, Umpsi oli katsonu meininkiä vierestä ja Kaikku oli mennyt sisälle lepäämään. =D

Tänään ollaan sit vähän levähdetty ja oltu sohvalla lähekkäin, tehty kasvissoseet ja kun näppäily loppuu lähdemme haukkukeitaalle treenaan koko porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti