.

.

maanantai 17. lokakuuta 2016

Lenkkeilymaisemia

Nyt kun koirat on pysytelleet terveenä on mami sit itse hoitanut tän potemispuolen kyllä tunteella ja hartaasti. Just kun viime viikolla aloin jo tuulettaa että vihdoin päästään normaali arkiruriineihin niin ei, taas iski tauti vähän eri muodossa. Poikkeuksena edelliseen et nyt on sit ihan flunssakin sen äänen menetyksen lisäksi. Huoh... Josko kohta alkais olla mun kiintiö tälle syksyä täysi.

Kun olo on nuutunut ja surkea ei tuu tätä konettakaan avattua... Näin ollen on iah  jääny itseltäkin katsomatta meidän kisareissun ihanat lenkkeilykuvat. Siis vitsit mitkä kelit ja maisemat meillä olikaan! Vietimme kisaviikonlopun tarkemmin ottaen Vantaalla joten sieltä suuntaa kuvamateriaalikin on peräisin.

Sunnuntaina oli niin ihana kesä, että mä halusin piiiiiiitkälle aamulenkille. Sattumoisin tosiaan päädyimme näin upeisiin maisemiin. Lenkki lähti kotieläinpihasta missä Pate kävi tekeen tuttavuutta pitkätukkaisten lehmien kanssa... Mutta taisi mami olla se joka oli niistä eniten innoissaan. Pääsin jopa rapsutusetäisyydelle!!!! Mahtavaa että on tallainen paikka olemassa ihan cityn tuntumassa ja koirakin oli tervetulleita piha-alueelle eläinten lähelle ja kahvioon. Hitsit kun en muista paikan nimeä mutta selvitellään...

Tieltä poikkesi näin kutsuva tienhaara.

Tie vei ilmeisesti Vantaajoen varteen. Ei varmaan yllätys, että me Paten kanssa haluttiin mennä katsoon paikkoja ihan kosketusetäisyydeltä. ;)

Ja on se kiltti. =D Mai sain kuningas idean että rinteen juurakossa sais upean kuvan... Rinteen jyrkkyyttä ei kuva näytä, mutta pikku malinöös teki kyllä kovasti töitä että olisi päässyt tuohon juuren päälle. Ei ihan ote pitänyt ja tähän oli mamin tyytyminen.

Mutta WAU näitä koskialueita... Merimaisemaan tottuneena aina häkellyttää.

Jossain kohdin älysin et äkkiä valjaat pois niin saa nätimpiä kuvia. No jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä kuvienlaadun parannuksesta =D

Pikku pesut ennenkuin matka taas jatkuu. Lenkille saimme kulutettua melkein 3 tuntia aikaa! Kertoo tosiaan keleistä ja maisemista. Täytyy kyllä tunnustaa että osan ajasta olimme siinä kotieläinpihalla syömässä. Pate makoili kiltisti pöydän vieressä ja otti kehut coolina vastaan.

Pitäähän blogissa pimujakin näkyä. Pimut sai lomailla mummolassa SM reissun ajan. Ei ollu kauheen iloinen vastaanotto kun Paten kanssa kurvasimme maanantaina pimuja hakemaan... Mummola rules!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti