.

.

torstai 20. lokakuuta 2016

Perus arkea


Kun mami sairastaa on metsäily ratkaisu lenkkeily ongelmiin. Mummokoirakin on jo tervehtynyt niin hyvin että jaksaa tehdä normi lenkkeilyt. Treeni intokin on huipussaan. Kontaktia tarjotaan lenkeillä vasemmalta ja oikealta. Harmi että mun omat sairastelut on estänyt kunnon ratatreenit. Niinpä jää mummolta vielä seuraavat rallattelu kisat väliin. Pate käy sit taas edustamassa seuraa piirimestaruusjoukkueessa. Jännitystä jo ilmassa... Otin vielä toisen radankin siihen Patelle. Jos eka kisa menee hyvin korkataan se AVOIn nyt samalla. Siinä ei onneksi montaa uutta kylttiä ole opeteltavana. Hyppy tietysti tuo vähän vauhdin kanssa haastetta ettei tulis poikittamisia.

Tämän kokoonpanon kanssa on haastetta saada kuvia niin että koko porukka olis samassa kohtaa samaan aikaan. Pate menee tietysti kärkimiehenä edessä, Kaikku viihtyy mamin kanssa keskivaiheilla ja Umpsi varmistaa perän. Jostain syystä (olisko ikä?) Tää poppoo ei myllää samaantyyliin kun Täpän kanssa. Täpä osasikin olla enempi leikisti kun Postimies on enempi Hulk efektillä lihakset pinnassa ja täysillä. Turha mainita mummon ajatuksia moisesta. ;D Mutta pakollinen syksyn perheposetuskuva on nyt tässä.

Koska tankit on hitaita varsinkin loppulenkstä on Patella aikaa maistella keppejä. Tässä tyylinäyte kuinka keppejä tuhotaan! Takahammastyöskentelyä alkuun pehmittämiseen...

Vähän kulmureita ja etusiakin.

Ja napakka kielipito ettei keppi pääse karkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti