.

.

maanantai 26. joulukuuta 2016

Joulun viettoa

Joulu olisi taas takanapäin ja huomenna koittaa taas arki. Meillä vknloppu oli varmasti kiireisempi kuin arki koskaan, mutta ehdittiin me välillä rauhoittuakin.

Koirat oli olleet taas kiltisti joten pukki toi paketit myös heille. Pukille ei edes haukuttu vaan se oli melkeinpä yhtä jännä kuin veljen poikani mielestä. ;) Pikku pukinapuri oli saada tädille kyyneleet silmii viedessään koirille paketit. Paten kohdalla "Pate, minä annan sinulle lahjan" oli ehkä ihaninta hetkeen!

Ennen pakettettien aukaisua herkuteltiin Lilzoon Lilan lähettämillä jouluterveisillä.
 Mummukin sai luvattoman herkun joulunkunniaksi.
 Umpsi veti omansa taas asenteella. Umpsi sai 1 lahjan enemmän kuin muut, uudet juoksupöksyt. Kerrankin löytyi muhkupyllylle sopivat! Niissä olisi joku imukykyinen täytekin valmiina mut ollaan laitettu vielä ne vaipat väliin. Tosiaan Umella on vauvan vaipat todettu hyväksi ;D Taidan käydä hakee vielä toisetkin niin josko voisin täytteen testata.
 Paten paketista löytyi huippu pörrömato! Sitä kannettiin onnellisena vielä tänäänkin.
 Mummo sai possun.  Umpsi oli sen verran villi oman sammakon kanssa ettei kuvat onnistuneet,ilmeisesti lahja onnistui =D
 Hallilla kun on joulutauko meneillään on Pate päässyt treenaileen usein. Niin arjen luksusta kun halli tyhjänä! Mummo on kompannut useana kertana mukana ja ollut Super villi... edelleen. Kisoja odotellessa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti