.

.

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Helsinginreissu.. Viimein kuvin ja sanoin!Nyt pakkaset jytisee täällä pohjoisessa voi fiilistellä joulukuun Helsingin reissua ja upeita maisemia. Tai no kuvasarja käynnistyy ei niin kauniilla näyllä meidän kulkupelistä jonka voisi sanoa olevan aina täynnä jos koko perheellä reissataan. ;D Ehkä hyvä että elämme ihan näin nelistään, kun eihän tuonne autoon edes mahtuisi miestä saati sitä lasta... =D =D

Lauantaina ennen näyttelyä käytiin tutustuun majapaikan läheisiin lenkkeilymaastoihin ilman Umppaa. Kelit kun oli super liukkaat sai meidän junttura könkkä jäädä unille pidemmän lenkin ajaksi. Umpsi pääsi sitten myöhemmin shoppaileen kun ympärillä oli lähestulkoon kaikki mahdolliset lemmikkikaupat. Mukaan tarttui Umpsille uudet hienot Hurtan valjaat ja tietysti ruokaa. Mutta sinne lenkille. Siis WAU mitkä maisemat. Ihan kivenheiton päässä oli upea luonnonsuojelualue tms,  Ja jos koirilta kysytään parasta oli se lastentarhan ryhmä joka tuli polulla vastaan! ;) Olishan muksut taas innoissaan kun mukana oli Postimies Pate.Ja vielä niitä näyttely tunnelmia. Pakollinen nätöselfie ryhmäkehiäodotellessa. Ollaan taas niiiiiiin innostuneita... Ja näköjään taustalla muutama hyytynyt kepokin, tosin  ei meidän.

Koska ne maastot oli super mahtavia olihan sinne päästävä koko porukallakin kuvaamaan. Umpsi meni ihan villiksi ja pomppi ja hyppi oksien ja puunrunkojen yli kuin vanhat tekijät konsanaan. Vähän taas mamia hirvitti ne polvet...Mutta ihan oli tyttö iskussa vielä seuraavanakin päivänä. Turhaan varmaan edes mainitsen kahden kimpoilijan rytinästä... Kainon energiat on kyl niin huipussaan!


Hitsin puunrungon varjo pilas tunnelmaa... Mun tankeilla paikkansa auringossa tälläkertaa!


Tieysti myös poset sivulta...

...Ja takaa. Mä vieläkin huokailen noita maisemia...jos ei jo le sataan kertaan tullu ilmi. =D

Umpsi!!!! Halutessaan osaa olla super upea ja kaunis!

Tai sitten ei! ;)

Tietysti näyttelystä tuli tuliaisiakin ja Mummo päät vetää kahdenluun taktiikalla kun junnuosasto hetkeksi jättivät omansa vartioimatta.

3 kommenttia:

 1. Jestas toi Umppa on iso :D Minkäverran neitonen painaa ja paljonko säkä on? Ihana mörsäri mamma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui täällähän on viesti mennyt ihan ohi! Mutta Umpsi on ihan kohtuu iso tyttö. Säkä on n.69 ja kiloja reulu 60kg. Tän hetken tilannetta en tiedä mut viimeksi taisi olla 63kg. Koostaan huolimatta umpsi on onneksi tollanen sporttimalli eikä niin tankki kuin tätinsä nuorena. :)

   Poista
  2. Hui täällähän on viesti mennyt ihan ohi! Mutta Umpsi on ihan kohtuu iso tyttö. Säkä on n.69 ja kiloja reulu 60kg. Tän hetken tilannetta en tiedä mut viimeksi taisi olla 63kg. Koostaan huolimatta umpsi on onneksi tollanen sporttimalli eikä niin tankki kuin tätinsä nuorena. :)

   Poista