.

.

maanantai 16. tammikuuta 2017

Zzzzzzzzzz ja GrrrrWufff

Pimujen vknloppu alkoi super rentouttavasti Kaisan hoidossa. Pitkästä aikaa täytyy häpeillen myöntää!

Kaino vanhimpana sai olla ekana. Kaisan tuomio oli sama kun itsekkin olen hehkuttanut, mummo on hyvässä iskusta! Mutta sallittakoon liki 9v aktiivi bullmastiffille rentoutus hetket.

Kainon hoidon aikana Umppa joutui odottamaan omaa vuoroaan portin takana.  Umpsia selvästikin ärsytti meidän jutut kun Kaino sitä ja Kaino tätä... Joo joo, mut kun itse Umpsi on paikalla pitäisi hieman miettiä mistä puhutaan.

Joutui se mummokin portin taa Umpsin hoidon ajaksi.

Ja miten se fokus siirtyikin taas Kainoon vaikka oli selvästi Umpan vuoro olla huomion keskipisteenä... Tähti on kuvattu ihan yleisen rauhan säilymiseksi. ;)

Fiilikset on sitten vknlopun ollut tämmöiset. Toisin sunnuntai illan rallytreeneissä mummo oli jälleen Super iskussa, mami ei. ;D

Ja sitten se Rauh osasto. Pate nosti mamilta tukan pystyyn lauantai iltana.  Yhtäkkiä poika poksutteli yläkerrassa vahtipuhinaa. Ei auttanut ku hiippailla ulos katsoon onko siellä joku. Ei ollu, piha tyhjä ja pikku mali taas häntä alhaalla. Mutta mitäs seuraava päivä paljasti? Joku oli käynyt juokseen meidän tonttia ympäri. Melkeen koko aita oli kierretty ja portin pieleen kusettu. Kyllä mulla on turvallista olla kun vartionti toimii näinkin hyvin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti