.

.

lauantai 28. tammikuuta 2017

2x OKKn RALLYT

Tänään loppui sitten mummo-koiran virallinen kisatauko kotiseuran kisoissa. Aamun eka rata oli Tytin rata joka oli pääpiirteittäin sama kuin sunnuntain treenien rata. Olisiko syy tässä vai missä mutta rata meni aikas kivasti. Ihan normi tykki ei Muppis ollut, mutta saattoi se maminkin sydän sykkiä enempi kuin treeneissä... ;D Ennen kisaa kun koetin ottaa kisa liikkeitä ei mummo ollut yhtään yhteistyökykyinen, mutta halliin ku päästiin ja sai paljon rapsuja ohikulkijoilta niin johan tähti syttyi!!! Meisän eläinlääkäriasemaltakin oli tuttu henkilö paikalla. Kaino tunnistettiin heti ja saatiin kovasti kehuja ettei mummon ikää uskoisi kun on pirteä ja lihakset tallella.

Tässäpä ekan radan piirros.

Ja tältä se näyttä sit liikkeessä:

Arvostelu näytti tältä. Kommenttina jälleen Tytiltä "Erinomaista yhteistyötä" =D

Päivän toinen rata olikin vähän vauhdikkaampi putkineen ja temppuineen. Tässä kohtaa mummo jo vähän alkoi osoittaa hyytymisen merkkejä tai sitten oli kakkahätä kun selvät merkit oli alkuverkkalenkillä esillä, mutta metsässä oli enempi kiire hyppiä mättähältä mättähälle kuin hoitaa tarpeellisia ja pakottavia tarpeita... Loppujäähyllä kun käytiin vähän pidempilenkki kera mamin stressinpurkukoiran MRPn hoidettiin sitten tämäkin asia. =P

Rata oli niin vaisu että oli äänetkin jääny pois. =D

 Rata oli huisin kiva, mutta ei oltu tosiaan kumpikaan ihan iskussa. Itsellä tyhmiä ohjausvirheitä ja Mupsis ei ihan taas jaksanu kuunnella ja keskittyä. Ikävät 2x -10pistettä ja pikku sälää päälle jätti tuloksen 2 pisteen päähän! Tuomarina toimi Hannele Pirttimaa ja komentteissä luki "hyvä, rauhallinen rata".

Taas saatiin yksi lisä muumimuki kokoelmiin. Noi on kyllä ihania kun joka kerta kun menee keittiöön saa ihastella kuinka upeen mahtavia kisakoiria mulle on tullutkaan. Pokaalit kun on koirien kesähuoneessa vähän piilossa...
Tosiaan Pate oli stressinpurkukoirana mukana että sain hinkata ja hankata liikkeitä ennen kehää ihan rauhassa ja Kaino sai keskittyä vain olennaiseen. =D No sai Pate tehdä ihan kunnon TOKO treenitkin hallissa. Kaukoihin saatiin jopa yksi tosi upea setti. Istu-maahan kun ei ole ihan niin hyvä vielä. Onneksi tuolla etupääpaikallaan tyylillä on taas ne seisomiset helpompia. Mutta valoa tunnelin päässä. Niin ja peruustus onnistui todella upeasti!!!!! Josko kohta uskallattaisiiin korkata ne toko kisat... ;)

Umpsi on ollut vähän könkkä viimeaikoina ja sai nytkin jäädä aamulenkin jälkeen possunkorvan kanssa sohvalle. Nyt kun pääsi omalle. MrP kun on alkanut valloittaa tyttöjen sohvia... Jo parina päivänä on jompikumpi tytöistä löytynyt Paten sängystä. Ei sillä Patella on varmasti talon mahtavin sänky, mutta sijoitus ei taida olla sitten se paras kun näkyvyys ovelle on olematon. Pimujen sohvat kun on sijoitettu niin että ovelle näkee suoraan. Tämä on ihan selvästi mamille sanottu ja alleviivattu, että kulkureitit tulee näkyä. Pikku malilla on virtaa pomppia ovelle katsomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti