.

.

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

AVO korkkaus Seinäjoella


Kuten kuvasta näkyy korkkaus sujui vallan mainiosti vaikka ennen koetta ehtikin vähän hikeä pukata rikkoutuneen ruutuliikkeen vuoksi... Tumarina toimi ennakkotiedoista poiketen Kaarina Pesonen. Itselläni jäi tuomarista oikein mukava kuva, 10tuli jos ansaittiin ja sitten pistemenetykiäkin samaisesta syystä. Sen mitä ehdin koetta seurata linja piti oikein hyvin. Halli oli mukava ja kehät rakennettu hyvin. Kisa rauha olikin siltä osaa taattu. Itse kokeessa oli siten liikkuri asettanut pari pikku miinaa ainakin näin meidän näkövinkkelistä, mutta tietää taas uusia treenejä! ;D Ja mikä aina ärsyttävintä olimme luokkamme ensimmäiset!!! Arvostelulajista kun kyse ei se ole se kiitollisin lähtöpaikka, toisaalta saimme sitten luoda arvostelupohjan kyseiseen kokeeseen. ;)

Liikejärjestys oli sotkettu ja homma alkoi heti vauhdikkaasti
Luoksetulolla josta saimme täydet 10p. Itse ehkä olisin halunnut tiiviimmän eteentulon...
Seisominen 9,5p
Merkinkiertäminen 10p
Estehyppy 10p
Seuraaminen 9.5p. Pakko hehkuttaa että peruutus sujui. Sen kanssa tahkottu nyt jonkun aikaa ja se vain yhtäkkiä vain napsahti kohdilleen. Muutenkin kelpo seuraamista muutamaa painamista lukuunottamatta.
Ruutu 9.5p Tätä jännitin kun tiistaina sen rikoin. Koko viikko sit kasvatettu pojan egoa ja perjantaihin se sitten saatiinkin iskuun. No tyhmä minä päätin ottaa "pari kivaa ruutua hallin pihalla"... No ei ollu kivaa eikä onnistunutta... Kuin tyhmä nainen voi taas olla!!! Onneksi kehtasin väsätä ruudun halliin ja ottaa kunnon pohjalla ja näkyvyydellä pari eteenmenoa ja hui kun Pate nousi! =D Joo ei se valkoinen ruutunauha lumella vasta aurinkoon tainnu olla nostattavaa... Kisa kentällä oli sellainen pikku jännäri että metri ennen ruutunauhaa oli kentän pohjassa leveä vaalea viiva. Mutta tähän kompaan ei Postari langennut.
Nouto 10p. Oikein näpsäkkä ja siisti. Olin niin tyytyväinen!
Maahanmeno 8.5. Jep tässä sepommi siten oli. Lähtöpaikka sama kuin merkin kierrossa ja pysähtymispaikkana se kiertotötterö. Ei tarvii varmaan sanoa kuin mali kiihtyi!!! O_o Maahanmeno ja seuraaminen oli kevyesti sanottuna vinoja...
loppuun Kaukot 7 muuten ok mutta nyt on istu-maa kunnossa mutta maa-istu edettiin sit puolikas koira.
Lopuun sitten paikkis 10p ja
Kokonaisvaikutus 10p

Pisteitä siis 303.5 ja 1tulos (luokan ainoa) ja KP. Sijoitus 1/12.

Loppuun kyllä mainittava että kisa tunnelma oli mahtava! Mukavasti sai juttuseuraa koko kisan ajaksi ja kaikki neuvoivat ystävällisesti kun jouduin asioista kysyy /stressaan ku ekana olin vuorossa (sen sata kysymystä aikatauluista, mitä ja missä jne ;D ) Samoin suorituksen jälkeen tuli aidosti iloista palautetta kuinka upeaa meno oli kuulema ollu. Itse kun en pisteitä ehtinyt katsoa kun keskityn oleen kuplassa. Paten kanssa kun pitää koe suorittaa hajuttomasti ja mauttomasti. Enoikeastaan pysty sanomaan edes "hyvä" liikkeen loppuun kun kierrokset nousee. Niimpä me vähän hämätään liikkureita olemalla ihan hiljaa liikkeen lopussa ja täysin eleettömästi siirrymme toiselle lähtöpisteelle. =) On kyllä ollut itselle vaikeaa sopeutua tähän kaikkienn niiden tuuletus vuosien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti