.

.

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Vartiontia, unia, palkintoja ja pullaa

Viikonloppu oli meillä taas hulinaa. Lauantaina oli koirilla jälleen vastuullinen vartiovuoro töissä. Tilanne hallussa 3 upean vahdin toimesta. Tai no, mummo päätti välillä ulkoistaa hommat nuoremmilleen.

Umpsi taas Ulkoisti vartiohommat innokkaammalle osapuolelle eli Patelle ja hoiti itse salonkiemännän roolin mallikkaasti. Jonkun täytyi uhrautua siihenkin hommaan. ;) tietysti töiden jälkeen käytiin pikku mutka cityssä ja paljon tuli taas ihailevia katseita ja kommentteja sekä tietysti muutama rohkea halusi myös päästä rapsuttamaan. Umpsikin jaksoi olla iloinen koko reissun ajan ja jalka kesti hyvin pikku pyörähdykset. Onneksi Umpsi on edelleen iloinen ja pirteä ja niin mukana kaikessa.

Sunnuntaina mami puolestaan kävi hallilla seuran kevätkokouksessa pokkaamassa meidän palkinnon ja kunniakirjan. Illalla sitten oli mummon treenit ja taas ei voi sanoa kuin WAU. Mummo on niin tulta ja tappuraa edeleen. Treenit oli suorastaan loistavat!
 Maanantai olikin sit erilainen koiraharrastuspäivä. Aamu aloitettiin imuroimalla. Toisia se häiritsee (Pate ravaa edestakas ylös alas) ja toiset ei anna moisten juttujen häiritä oikeastaa ollenkaan. Ainoastaan henkilökunnalle tulee vain moitteita huonosta ajankohdasta. ;)


 Keli oli kökkö... Ei lohduta että uusilumi vanhan surma... Ei sitten ollenkaan!!! =/
Hiutaleet oli jättiläisiä O_o
Illemmasta onneksi vähän aurinkokin pilkisti niin koko porukka sai köllötellä lämpimässä paisteessa.
Vai tulikohan se lämpö keittiöstä... Ja ihmetteleville kerrottakoon että kyllä pullat liittyy koiraharrastamiseen. Lupauduin viikonlooun kokeeseen paistaa pullaa talkooväelle. Kaksi ekaa tuntia oli hauskaa... neljännen startaessa alkoi jo hymy hyytyä oikein tosissaan. =D Mutta nyt on leivottu itselle ja seuralle.

Loppuun laitettava vielä pikku pätkä Umpasta. Mulle tulee niin ikävä näitä äänitehosteita kaikissa vuodoissaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti