.

.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen

 Heti alkuun meidän äly ja väläys. Tämä kaksikko on kyllä pistämätön!

Me ollaan koirien kanssa nautittu pitkistä vapaista ja keskitytty olennaiseen eli yhdessäoloon. Aikaa on ollut käydä hallilla treenaamassa (huomenna päästään ihan kursseillekin), pitkillä lenkeillä, taloa sisustaen ja ihan vain vanua sohvaperunoina.

Tänään käytiin pitkästä aikaa ihan metsäilemässä ja tietysti unohdin kameran kotiin vaikka aikomus oli se ottaa. Mamin eiliset pääsiäisriennot taisi vähän vaikuttaa hoksottimiin tosin taitaa tää unohtelu olla ihan normaalia. Mutta onneksi saatiin ihania kännyräpsyjä meidän kaksikosta. Taitaa olla kohta puhelimen päivitys edessä että saa paremman kameran...


Pate palkkautuu millä vain. Nyt kuvaus session lopuksi poika juoksi pantojen luo ja nappasi oman kantoon. On ihanaa omistaa näin pätevä pikku malinois!

No turha luulla että mami olisi tyytynyt vain noihin kuviin... Auton vierestä löytyi vielä oiva kivi minkä päälle sai sankarit asetella.

Se olis Puudeli-Pate taas asialla... hra vaihtaa asentoa ihan omatoimisesti ettei tule tylsän samanlaisia kuvia kaikista. on se todellakin pätevä otus!


Sisustus osuudessa sain heitettyä kamaa menemään oikein reilulla kädellä. Samassa kuormassa meni Kainon vanha sohvakin. No onneksi tilapäismajoitus kelpasi muorille enemmän kuin hyvin.
 Tilapaäis majoituksista puheenollen... Ylläri ketä on vuoroilloin löytynyt kainalosta. Mun haaveet uusista sohvista pitänee kuopata, kun ollaan jo turhan hyvin totuttu kainalokaverointiin.


Keittiössä on tuttu meininki edelleen. Mali lattialla ja tankki korissa. Nyt kun Umppaa ei enää ole on Kainokin päässyt koriin aina kun on halunut.


Sohvailusta puheenollen. Umpsin kanssa sitä tuli viimeisinä iltoina harrastettua enemmänkin, enkä pitänyt enää tarpeellisena pitää kiinni säännöstä "ei ruokaa sohvalta". Tuima tuijotus kun tuhosimme pizzan yhdessä. Umpsi auttoi reunojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti