.

.

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Shoppailua

Heti alkuun Umpsin kuulumiset. Umpsi voi vielä ihan hyvin. Siitä huolimatta olen tehnyt sen raskaan päätöksen että Umpsin aika on nyt tullut. Tunteet velloo todella sekavina, mutta uskon päätöksen olevan oikea. Tietysti tälläisina hetkinä on "tuntosarvet kohollaan" vähän jokaisesta asiasta, mutta meillä on outoa ettei Pate ja Umpsi ole olleet tänä viikon loppuna koko aikaa kylki kyljessä. Loppu viikosta tilanne oli tämä tuttu, mutta nyt sunnuntaina on Pate viihtynyt enenevissä määrin mun seurassa. Tietysti syy voi olla mikä vain... mutta aina pelkää pahinta.

Koska Umpsi on vielä iskussa on Umpalle järjestetty muunlaista ohjelmaa kuin lenkkeily. Eipä sillä tyttö on käyny könkkäisee melkeimpä joka päivä korttelirallin ja oikein haluaa lähteä ulkoilemaan. Lauantaina kävimme Kaakkurissa Mustissa ja Mirrissä moikkaamassa tuttuja ja katsomassa löytyisikö sopivia valjaita Patelle. Ume oli kyllä taas ääretön rakkaus-pakkaus ja häntä jaksoi veivata koko shoppailun ajan.

Sopivat löytyi ja vielä meidän väreissä!!! Testasimme heti valjaiden sopivuutta kera mummokoiran. Hyvin vedettiin lenkki uusilla tamineilla. Pate oli myös malli shoppailija vaikkei ihan niin prosti vedetty kuin Umpsi. ;)
Kuten aina voi shoppailu saada pariskunnilla tunteet erkaneen...

Mutta saatiin edes yksi hieno posetus kuvattua! Niin ja täytyy mainita, että Pate maksoi reilut puolet valjaista ihan itsetienaamillaan rahoilla. ;D
Ja siitä se idea sitten lähti... Tausta ei ehkä se hienoin, mutta tässä tilanteessa käytän kaikki mahdollisuudet perheposejen räpsimiseen... Jotain mielenkiintoista vissiin ovella.

Perus pönötykset.
Tää oli pakko laittaa, kun Kaino on aina niin ku liimattuna näissä kuvauksissa. =D Ilmekkään ei värähdä vaikka kaverit tuusaa vieressä ihan jotain muuta.

Shoppailu reissulla käytiin hakeen myös Paten ruuat ja joululuut oli poistossa. Nappasin sitten yhden mukaan ja tuntuu olevan suosittu toi keppi. Mummokin on sen parikertaa käynyt ryöstämässä omaan kömmänäänsä. Mut taitaa Pate olla se pääsääntöinen käyttäjä... tuoksuista päätellen! O_o meillä on ollut kohtuu sankat tuoksut! Umpsi ehti nauttia luusta edes sen alkuuuman ajan. Umpsi on välillä alkanut viihtyä Paten sängyssä.

Aasinsiltana nukkumiseen... Mummo on ollut puhki pöhki. Unta on riittänyt enemmän kuin normaalisti. Tietty alkaa olla jo lämpimämpää ja meillä tehdään samat lenkit kuin aina. Nyt jätin vain lauantain Tornion rallykisat väliin kun aikataulut olisi menneet tiukille ja oma fiilis on olut aika turta jo viikon tuon päätökseni kanssa. Näin ollen päätin ettei meidän paikka ole kisakehissä vaan nautimme yhdessä olosta koko porukalla.

Jännitystä sunnuntai iltaan... pysyykö pikku böllmastiffi sohvalla vai ei. ;) Huomaa kuinka arjen rutiinit rytmittää päiviä kun 1830 aikaa mummo heräsi sohvalta ja oli edes hetken hereillä kunnes päätti kivuta takaisin sohvalle unille.

ja sama äänillä. Taas myöhästyin sen hauskimman ja vauhdikkaimman unen ajan. Häntä vispasi alkuun ihan hillittömällä tahdilla ja äänet olivat asiaan kuuluvat. Tässä tämmöinen hillitty lady-like-versio.

3 kommenttia:

  1. On pitänyt monta kertaa kysyä... miten oot opettanu hurtat posettaan noin hyvin? Ootko palkannut aina kuvien jälkeen? Martta inhoaa kuvaamista. Heti kun huomaa kameran menee korvat taakse ja se niistä hyvistä kuvista sitten... ei auta herkut eikä mikään.

    VastaaPoista
  2. Meillä ollaan luonnonlahjakkuuksia ❤ Tai ovat oppineet että homma on ohi nopeampaa jos kuvat saadaa nopeasti otettua ja mami tyytyväinen. ;) Jopa Umppa oppi tällä pylly riviin ihan pyytämällä. Yleensä imutan koirat riviin napilla ja kuvauksen päätteeksi saadaa yhdet. Tosin esim noissa m&m kuvissa ei ollu nameja saatavilla.

    VastaaPoista
  3. Meillä ollaan luonnonlahjakkuuksia ❤ Tai ovat oppineet että homma on ohi nopeampaa jos kuvat saadaa nopeasti otettua ja mami tyytyväinen. ;) Jopa Umppa oppi tällä pylly riviin ihan pyytämällä. Yleensä imutan koirat riviin napilla ja kuvauksen päätteeksi saadaa yhdet. Tosin esim noissa m&m kuvissa ei ollu nameja saatavilla.

    VastaaPoista