.

.

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

OSN TOKOt

Pitkästä aikaa käytiin Postimiehen kanssa kisaamassa. Vuorossa oli siis viimeinen AVO koe. Sään puolesta oli kaikki mahdollinen tarjolla helteestä kevyen sateen kautta kunnon tuuleen ja sateeseen. Tässä kohtaa on enemmän kuin mukavaa että kisakaverina oli malinois eikä bullmastiffi.  ;D

Tässäpä liikejärjestys.
  Ja tässä pisteet. Istuminen oli kyllä iso yllätys, mutta se oli jotenkin kirottu liike... taisi vain 2 koiraa sen suorittaa! Onneksi pidin Lentsun opit mielessä eli vahinko on jo tapahtunut ja luodaan fiilis seuraavaan treeniin /liikkeeseen. Istumisen jälkeen olikin ruutu joka on 10 liike hallissa ja nurmella, mut yllärinä maanantain jenraaleissa ei homma ollutkaan hallussa hiekkakentällä! Otin ennen kisaa pari vauhti lähetystä palloon ja stargettiin ihan ääntelyn uhallakin ja hienosti Pate homman hoiti ennen kehää ja kehässä! Luoksetulon maahan tarvittiin 2 käskyä joten 8 siitä. Muuten piste menetykset tuli kauneusvirheistä. Tuomarina kokeessa oli Pirittä Pärssinen. 


Eka setin virheiden jälkeen toinen kattaus olikin loistava ja yllärinä voitettiin koko homma TK2 koularin kera!

Taas saatiin uus muki hyllyyn. Sopivasti "rakkaus" niminen.
 Ystäväni Kati oli kuvaamassa mutta toinen kattaus mentiin kunnon sateessa ja tuulessa joten videoo ei ole ku alun liikkeeistä.

Seuraaminen ja seiso

Ja ruutu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti