.

.

sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Oulu KV osa1

Pitkästä aikaa me päästiin mummon kanssa misseilemään kun sirkus saapui kaupunkiin. Kyseessä siis Oulun kaksi päiväinen kansainvälinennäyttely. mehän tietysti osallistuttiin molempina päivinä. Kaino oli jo alueelle päästyään aivan liekeissä! Huippua katsoa kuinka mummo pullisteli ja tepasteli kuin nuorena konsanaan.

Kun päästiin kehänlaidalle oli tietysti katsastettava ympäristö tuttuun tapaan.
 Sit ollaankin jo kehässä. Kaino esiintyi aivan huipusti koko viikonlopun.
 Pientä nostatusta välillä.
 Hampaat osataan näyttää vanhalla rutiinilla.
 Ja sitten se perus arvostelu pönötys. Tuomari oli silmin nähden järkyttyny mummon iästä! kun aloin sanoa 9 en ehtinyt vielä niihin kuukausiin, kun tuomari toisti sen 9. =D Vieläkö kuuli että 5kk yli oli aivan haltioissaan!
 pientä flirttiä tuomarille. ;) Ja kyllähän me se erinomainen saatiin ja SA vielä päälle. Näin ollen Kainosta tuli rotunsa paras veteraani.
 Seuraavaksi sitten parasnarttukehään.
 Sama juosten.
 WUHUUUUUU!!! Meidän Kaino-Vieno 9,5 vuotta oli PARAS NARTTU!!!!
 Rotunsa paras kehässä nuoret urokset jyräsivät meidät. =) Tuloksena siis VET ERI+SA -> ROP-VET PN1 ja VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras.
 Kainolla oli jo kiire loppikselle, ettei siinä hirveästi jääty onnitteleen. =D
 Super onnellinen omistaja. Itse juhlakalu ei viitsinyt kauheasti nostatella... Normipäivä kuningattaren arjessa. ;D Arvostelu olikin enempi kuin upee: Almost 10 years old bitch. In good condition with typical head. Good teeth. Good body. Good topline. She has good angulations. Very good movements for the age. Very good temperament.
Judge Özkanal Umit, Turkey.
 Ja sama vielä uudelleen.  Ihanaa että kehänlaidalla on yleensä niin mahtavia ihmisiä että sain itselleni kuvaajan nakitettua. Kiitos kuvaajalle! =)

 Ystäväni Kati Alander kävi kanssa meitä kehänlaidalla morjestamassa ja oli apuna tavaroiden kanssa. Tai no, noilla kahdella upeudella oli omat jutut ja minä olin se tavaroista huolehtija. ;D
Kati halusi koittaa esittää Kainoa ja aikas pro ottein homma sujuikin! Instassa Kati oli osuvasti laittanut kuvatekstiksi, että "Girls are like country roads. The best ones got curves". Kiitokset Katille, että sain näitä kuvia. =)

Ja ryhmiinhän me mentiin tietysti tekee PRää seuraavalle päivälle. ;) Mummo oli ihan villinä kehässä. Juurikin tuomaririvistön kohdalla mummo sai kunnon hurlumhei kohtauksen ja teki jäätävän koikkaloikkasen ja sitten mentiin hetki kiitolaukkaa. =D No mä ajattelin, et antaa mummon mennä! Eiköhän tuomarit osaa arvostaa mummo bullmastiffin pikku repeilyä. :D Mutta hitto että me saatiin odottaa kehiä! O_o Veteraanit oli viimeisten joukossa. O_o Ja voin kertoa, että tuuli oli hyytävä. Onneksi sopu sijaa antaa, vaikka Kaino oli kyllä enempi kuin järkyttynyt kun tungin samaan möksään.

Viimein kotona palkintojen kera. Otettiin toinen pokaalina ja toinen leluna. Ja hitsit Oulussa oli nyt huippu systeemi,että ruusukkeet sai vaihtaa namipusseihin!!! Loistava idea sanoisin. Noilla ruusukkeilla kun en itse tee yhtään mitään. Paitsi tietysti noiden tittelinäyttelyiden yms ruusukkeet me laitetaan esille. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti