.

.

torstai 19. lokakuuta 2017

Kaupunki kaksikko

Välillä on ihana saada vähän erimaisemia lenkkeilyyn ja meille "maalaisille" on hyvä päästä myös ihmisten ilmoille. Hassua kuinka oma kotikaupunki on oikeasti kohtuu outoa seutua... Nytkin löysimme heinäpäästä ihanan lenkkeily reitin. En ollut edes tietoinen urheilualueesta, noloa myönnän. =D Vaikka kelit on ollut jo kohtuu tuhruisia kuvausta ja sitä lenkkeilyäkin ajatellen, niin onneksi mallit on loistaneet sitäkin kirkkaammin! On tämä kaksikko niin upea!!!!

Nooooo... kulisseissa saattaa joskus tapahtua kaikenlaista. ;D Onneksi Kainolla on elämänkumppanina mies joka tukee aina tarpeen tullen.

Myös töissä ollaan käyty. Pitäisi varmaan ripustaa kaulaan kyltit "saa ruokkia ja rapsuttaa".

Wuhuuuuuuu!!!!! Possut ovat tulleet syksyn myötä takaisin puistoon. mikä ihana jälleennäkeminen. Keväällä oltiin niin  järkyttyneitä, kun possut olivat kadonneet maisemasta.

Pakolliset puisto selfiet mummon kanssa.
Ja jotta saatiin koko lauma kuvaan nappasin jotain turistia hihasta ja pakotin kuvaamaan. =D Onneksi ihan kauniisti kysyminen riitti tällä kertaa... Vitsi toi kaksikko on niin mahatava. Ei ole paikkaa mihin niiden kanssa ei voisi mennä ja aina saadaan kehuja kuinka upeita koiria minulla onkaan,. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti