.

.

perjantai 1. joulukuuta 2017

Lomamoodissa


Näin saikulla kun on aikaa päätin ottaa äkkilähdöt ystävini mukaan Italiaan. Pieni irtiotto arjesta tuli kyllä juuri oikeaan saumaan. Ennen kuin itse pääsee ottaa rennosti piti tietysti hoitaa karvatassujen velvollisuudet. Kelit oli taas mitä upeimmat niin tuollaisella kelillä ei kuvat voi kun onnistua!


Lenkkeilyn vastapainoksi käytiin Kaisalla hoidattamassa jumit pois tulevaa messukeskuksen koitosta ajatellen. Peukut pystyyn, että sinne asti pääsemme... Vähän on taas auton kanssa vastustanut, mutta kuuluu meidän perheen arkeen. =D mummo osaa hoidon jalkeen ottaa rennosti.

Tosin pientä annoskateutta oli välillä huomattavissa, kun malinois ei ihan aina jaksa rentotua niin mummo olisi heti ottamassa paikan itselleen.

Kyllä se Postimieskin malttoi jättää arjen kiireet taakse ainakin hetkittäin.

Ja vipat lenkit ennen mummola lomaa. Kaino_vieno osaa myös lenkillä nauttia hajuista ja maisemista täysin rinnoin.


Ei tarvinnut koko Italian matkaa olla ilman bullmastiffia. ;D Meidän hotelli oli Riminillä ihan rannan vieressä ja ratsusta löytyi mahtava koiraparkki! Kyllä ulkomailla osataan. Siitä en osaa sanoa kuinka kuumia noi mökit on kun ovia ei saanut auki, mutta tarjoavat kuitenkin varjoa kuumassa kelissä. Koiria näkyi ihan joka paikassa. Rauhalliset ravintolat on itsestänikin ok ja on ihana kun koirat saa tulla mukaan, mutta kyllä säälitti katsoa isoissa ykeisötapahtumissa missä musiikki söi lujaa ja on tungosta kun koira raukat koittivat mahtua mukaan. Tässä kohtaa toivoisi ihmisiltä vähän sitä kuuluisaa maalaisjärkeä... varsinkin kun kelit ei olleet kuumia olisi sen koiran voinut jättää autoon tai kotiin odottamaan.

Meidän lomalaisia ei moiset asiat häirinneet vaan loma otettiin unen ja rentoutuksen kannalta. Kuulin jopa huhuja, että pikku malinoiskin olisi osannut ottaa lungisti. ;)

Kotiin paluu ja tutut lenkkeilyrutiinit. Reissussa on ihanaa, mutta kyllähän näitä tulee aina iso ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti