.

.

maanantai 11. joulukuuta 2017

Voittajanäyttelyt

 Taas oli se aika vuodesta kun meidän perhe suuntasi kohti Helsinkiä ja voittajanäyttelyitä. Tänä vuonna titteleitä oli tarjolla kolme kappaletta, Helsinki winner 2017, pohjoismaitten voittaja 2017 ja se perinteinen voittaja 2017

Perjantaina oli vuorossa Helsinki Winner ja tuomarina oli Sim Simon Filippiineiltä. Mummo oli täpäkkänä kuin mikä kun pääsi pitkästä aikaa kisaamaan ja harrastamaan. Arvatenkin tästä syystä oli mummon esittäminen ihan huisin helppoa ja ihanaa! Me vain nautittiin... Tai sen mitä mami pystyi jännitykseltään nauttimaan. ;D

Ja millaisilla tuloksilla me kehästä lähdettiinkään!!! Mummo oli VET ERI 1 + SA sekä sokerina pohjalla PARAS NARTTU4!!!! WUHUUUUUUU!!!! Siis tuo 10 vuotias päihitti nipun nuoria narttuja. Näin ollen me saatiin uusi titteli nimen eteen HELSINKI VETERAN WINNER 2017.

Tässä vielä arvostelu:
Beautiful bitch, good head & top line, good expression, good angulation & body condition, good movement, strong bone, overall balance
 


Tässä vielä video yksilö arvostelusta.Kiitos Sanna Savola kuvauksesta!

Lauantaina olikin sitten jännät paikat kun tuomarina oli Soile Bister. Tunnetusti häneltä ei armopaloja tipu. Mutta mummo hurmasi tämänkin tuomarin tiitterällä esiintymisellään ja vaikka pää ei enää tuomaria niin mielyttänyt, pantiin se iän tuoman kuivumisen piikkiin ja tuloksena VAL ERI1 jotenka titteli rivi sai vielä yhden lisäyksen NORDIC VETERAN WINNER 2017.
Tässä me vähän treenataan kehän laidalla.
Ja sitten tosi toimissa kehässä. Hassu tarina tästä kohtaa kun ihmettelin että kuka oikein maiskuttaa ja oletin että tuomari hakee ilmettä yms ja mietin että onpa kummallinen hetki kun istuu pöydän takana. No tuomari se kyllä olikin ollut, mutta naapuri kehän! =D Hän oli keskeyttänyt oman kehän arvostelun ja tullut ihailemaan mummoa! Oli meidän kasvattaja mamma Miialta kysynyt ikää ja ollut ihan haltioissaan. Samalla oli myös joitain venäläisiä ollut kuvaamassa mummoa ja olleet että "amazing". No kyllä Soilekin oli yllättynyt että 10v on hengissä kehässä ja vielä harrastaa ja kisaa muitakin lajeja. No Rally ollut nyt tauolla, mutta josko me nyt taas lähdetään kisaan kun messari on saatu pois alta. ;)

Tältä se näyttää tuomarin silmin.

Poset tuomarin kanssa ja arvostelu:
Hienossa kunnossa oleva 10v. daami. Hyvä luusto ja mittasuhteet. Varsin hyvä ylälinja. Hieman kohoava vatsalinja. Alaleuka saisi kaartua paremmin. Liikkuu paremmin kuin monet nuoret. Ihastuttava luonne.

Pakko oikein tummentaa toi lause liikkeistä. Sihteeri kysyi että mitä kirjoitetaan, kun tuomari sanoi tuon ja hän oikein painokkaasti toisti saman. Huikkasin jo lennosta kiitokset.
Sunnuntaina saatiin kisakaveri kehään, Remarkabullin uusi veteraani. Ikäeroa neidoilla oli noin 1,5 vuotta Kainon ollessa vanhempi.

Tällä kertaa tuloksena oli "vain" VET ERI2 eli viimeinen titteli jäi saamatta. Toisaalta 2 pitkää päivää takana joten oltiin aidosti onnellisia kisakumppanin puolesta kun me päästiin pois. =) Ryhmä kisat venyivät molempina iltoina 6-7 väliin ja veteraaniryhmät ovat aina valtavan isoja joten odotusta ja odotusta riitti enemmän kuin tarpeeksi... Ja ei varmaan tarvitse mainita ettei siellä suurempaa menestystä tullut, mutta mummo on ihana kun hän jo tietää kuviot niin verhon takana sai oikein pidätellä kun oli meidän vuoro mennä lavalle!

Tässä sunnuntain arvostelu:
Almost 10 years. Nice old bitch. Nice construction & topline. Excellent dark eyes. Beginning to be grey hair. Teeth ok. Max undershot. Excellent movement.
Joelle Bardet, France

Tietysti Postimies oli mukana kannustamassa mummoa.
Mummo osaa kisavalmistelut enemmän kuin loistavasti. ;)
Hellä hetki. Postari oli kokoajan mummon kainalossa unilla ja kummahomma se tuntuu olevan mummosta ihan jees juttu... Postimies on onnistunut hurmaamaan meidän nutturapään. Kainon ja mun nuorekkuuden salaisuus onkin nuoret sporttiset miehet, tai ainakin näin meidät diagnosoitiin kasvattajan toimesta kehän laidalla. ;D
Kaikkinensa reissu oli taas onnistunut ja tavoite saada näyttää tuomareille upeassa kunnossa oleva 10v vetaraani onnistui nappiin. Mikään ei ole ihanampaa kuin esittää veteraania kehässä. Se abloodien ja kannustuksen määrä on todella liikuttavaa!!! Iso kiitos kaikillle meitä tsempanneille ja mummoa kannustaneille kehänlaidalle! Toivotaan, että mummon tassu nousee vielä ensivuonnakin yhtä kepeästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti