.

.

torstai 21. kesäkuuta 2018

Kesä kuumaa cityssä ja maalla

Nyt kun Juhannussää kylmenee voi tunnelmaa lämmitellä ajanjaksolla kun oli helle ja ihanaa... Oih toivottavasti tuo kesä vielä toisi meille lämpöä. Postimiehellä on samat velvollisuudet kesää talvea eli keppien kuskaus. Nyt on vähän jääneet nuo lenkkeilylelut jäähylle kun tänä keväänä on jo hukattu 2 kpl, toinen ihansama vanha tissikumi, mutta toinen oli just se valjaidenväriin sointuva huipuista huipuin ja tyylikkäin. Arrrghhh.... Toisaalta saan syyttää ihan itseäni kun känny oli mukana kuvausta varten ja se pysyi turhan tiukkaan kädessä luontopolulla. Ei auttanut vaikka käytiin polku uudelleen läpi takaperin.... No josko syksyllä löytyy kun kasvusto lakastuu.

Mummo taas viihtyy myös sisällä telkkua katsellen. Onneksi tää talo on kesäisin kohtuu viileä niin on koirillakin kiva olla.

Ja sinne cityyn... Yhteistyökyky on välillä tällä kaksikolla tasan nolla. Kun ei huvita posettaa ei sitä voi pakottaa!

No se tuttu lahjonta, uhkailu ja kiristys toimii myös koiriin. ;D

Oulussa ku ollaan, on cityssä myös rantaleijoniakin.


Meidän perhe. Me tytöt ja Postimies fiilistelee omiaan.

Helteellä on ihan akäydä tuossa lähirantsussa lenkkeileen. Samalla reissulla vedetään yleensä pikku treenitkin. Mereltä puhaltaa aina mukavan vilvoittava tuuli.

Rantsusta pihahommiin. Tässä työnjohto pitää silmällä auton siivousta ja tietysti se oma matkakamu on pelastettu imurin ja mopin kynsistä

Itse big boss onkin sisätiloissa niinkuin kuuluukin. ;D

Kun korvia piinaava imurin surina on loppu, voi tulla nurtsille ottaa aurinkoa. Ihana kaksikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti