.

.

perjantai 1. kesäkuuta 2018

Viralliset kesäposet


Taas on jokavuotisten kukkaposetusten aika. KESÄ!!! Ihana lämpö ja valo. Huomaa että koko perhe ollaan huomattavasti virtasempia kuin talviaikaan. Omalla pihalla voi vetää treenejä miten haluaa ja ehtii niin silläkin saralla ollaan petrattu. Paten vireet alkaa pikkuhiljaa olla saatu kohdilleen. Vieläkö se himpuran eteenmeno saataisiin pommin varmaksi niin tokokisat alkaisi taas kutsua. Mutta positiivisena mainittakoon, että kaukot ja tunnari alkaa olla jo niin nappiin kuin vain voi. Luoksetulokin on hyvällä mallilla mitä nyt keksittiin se ennakointi viime treeneissä... saa nähdä seuraavissa miten käy. Poika kun on nopea korjaamaan nyt kun työkalut on löytynyt.

Ja tottahan toki kun Postimies saa kalapullia ja purra tyynyä ei mummokoira jää huonommaksi! Siis mä en enää ymmärrä mitä tuolle rouvalle on tapahtunut, mutta villi se on!!! Helteelläkin haluaa mukaan treeneihin eikä todellakaan tyydy katsomaan vierestä. Hmmm.... pitääköhän tässä alkaa murtaa rutiineja ja ilmoittaa näin 10 vuoden jälkeen mummokoira kesällä kisoihin?!?!

Torstaina käytiin pitkästäaikaa Petran ja Elvin kanssa treenaa ja pakkohan se oli ottaa kukkaketokuva koko  killeritiimistä. On ne vaan söpö kolmikko. Paten kanssa veyäistiin kisatreenit Petran liikkuroidessa ja kohtuu hyvin se jo meni. Plussaa siitä ettei 1 ja 2 setin ero ollut vireiden kohdalla mikään tolkuton ja muutamassa kohdassa eka liikkeiden aikana mietin pitäisikö rauhoittaa poika ankä sitten sitä tehnyt ja korvat oli koristeina. Miksi toi kauheus pääsi pluslistalle on se että mä alan selvästi osata lukea tuota puikkonokkaa ja kun vaan vielä oppisin tekee sen ryhtiliikkeen oikeassa kohdassa, mutta valoa tässäkin tunnelin päässä. Niin ja eteenmeno onnistui!!!! WUHUUU!!! Mutta selvästi tarvimme liikkuritreeniä, kun outo hiippailija kehässä kiihdyttää poikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti