.

.

sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Rovaniemen Nord näyttely

Ohhoh mikä näyttelyreissu meillä taas olikaan! Mummo jatkoi voittoputkeaan jälleen kerran upeasti. Sijoituksena VET ERI1 +SA jotenka Kainosta leivottiin taas rotunsa paras veteraani. Tuttuun tyyliin voi taas sanoa, eikä siinä vielä kaikki... Mukaan tarttui vielä narttujen 2 sija kera nordic vara-sertin. Tässähän pitää siis aktivoitua kiertämään noita nordic näyttelyitä pian. 😉

Matkalla piti tietty kerran pysähtyäkin ja päivän tähti valmistautui misseilyyn tunteella. ;D


Tästä kaikki siis alkoi... Leiri pystytetty ja mummo halusi tällä kertaa isomman teltan, joten Postimiehes sai kurkkia maailman menoa. 

Tässä upea kaunotar kera pystin ja ruusukkeiden. Iso kiitos Henna-Mari Heikkiselle kennel Soo - soosta kuvaamisesta. 

Tuomarina toimi Kärdi Maret Virosta. Kentän laidalta kuulin että on tiukahkon tuomarin maineessa. Mummo kyllä hurmasi hänetkin reippaalla olemuksellaan täysin, niin paljon sateli taas kehuja.

Tässäpä arvostelu :
10.5. Erinomaista tyyppiä edustava ja ikäänsä nähden erittäin pirteässä kunnossa esiintyvä narttu. Hyvä raajaluusto, kulmaukset, lihasvolyymi. Ilmeikäs tumma silmäinen pää jossa hieman ikääntymiseen liittyviä kuivumisen merkkejä. Leveä hyvin kaareutunut alaleuka. Tänään jo aavistuksen paksut korvat. Tukeva kaula, kiinteä yläosa. Hyvin kannateltu häntä. Reippaat liikkeet. Erinomainen luonne.

Sitten olisi päivä jo takana ja sankarit autossa. Paten näyttely kului treenatessa ja shoppaillessa. Postimies tykkää selvästi käydä ostoksilla... 😉 Mukaan tarttui 2 uutta purupatukkaa treeneihin kun entiset on jo entisiä.

Sunnuntai me ollaa vietetty pihalla nauttien keleistä. Tässä työnjohto kartoittamassa auton siivouksen edistymistä.

Itse big boss olikin ansaituilla päiväunilla.

Iltapäivästä mummokin viihtyi ulkona kaverina... Olisiko mamin ruokalautasella ollut osuutta asiaan...?

Ja kun sihteeri naputtelee blogi tekstiä voi blogin starbat ottaa rennosti ja antaa olan yli kommentteja kuinka homma etenee. 😁 Mutta nyt takaisin normi elämää täältä netistä ja koirat autoon ja treeneihin  Tosin vahva epäilys että mummo haluaa jäädä kotiin tuhoamaan viimeisen ison kasvisluun minkä Postimies herrasmiehenä osti kun kävi shoppaillessa. On ne mahti pariskunta ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti