.

.

maanantai 27. elokuuta 2018

Erikoisnäyttely 2018

Taas oli jokavuotisen erikoisnäyttelyn aika Hyvinkäällä ja tietysti me lähdettiin mummon kanssa Lisbethin kenneliä edustamaan. Muita meidän kennelin koiria ei sitten ollutkaan saapunut paikalle niin Kaino-Vieno 10,5 vuotta piti mainetta yllä näyttelyn vanhimpana bullmastiffina. =D

Veteraaneja oli tänä vuonna ihastuttavan paljon! 1 uros ja  peräti 5 narttua oli ilmoitettu joista 4 oli paikalla. Tuomarina toimi Albert Hope Englannista. Upeilla tuloksilla saatiin tämäkin näyttely pakettiin. VET ERI2 ja SA eli saimme parhaat mahdolliset laatuarvostelut ja olimme veteraaniluokan toisia.

Tässä arvostelu:
Lovely old girl of 10,5 years. Red. Black muzzle. Dark eye. Nice front.
Good reach of neck. Level topline. Well set tail. Moved out very well.
Delighted to give her an excellent. Credit to the breed.


Tässäpä mummon posetuksia kehässä


Sitten ihan videolla. Ensin meidän oma juoksuosuus.

Ja veteraanien kilpailukehä.

Löysin naapuriteltasta tämmöisen ihanuuden. Siis miten symppis ja upea voikaan bullmastiffi uros olla. Me hengailtiin, käytiin pitkähköllä lenkillä, juostiin asiolla ja pussailtiin. Mä en kestä!!!! Tällaiset pitää pitää kotona seinien sisällä poissa ihmisten katseilta. Mä haluan itselleni bullmastiffi uroksen!!!!! Umpsin ollessa taloudessa, kaipuu ei ollut niin iso kun Umpsi oli yksi jätkistä. Vaikka Postimies on ihana ei se ihan nyt aja samaa asiaa....

Kaino otti hotelli elämän taas haltuun tottuneeseen tyyliin. Jos on asiaa, ei kiinnosta!

Aamulenkillä piti sitten ottaa ne pakolliset posetuskuvat Lahden puistoissa. Kyllä, me ehdittiin ihan hyvin erkkarin jälkeen suhauttaa Lahteen Cheekin keikalle! =D Fani en itse ole, mutta hyvät bileet ihanan ystävän seurassa kelpaa aina.


Ja se mainittu Postimies. Hänellä oli romanttinen viikonloppu naisystävän seurassa. Elvi oli niin ihana että päätti majoittaa ystävänsä kotiinsa ja valjasti henkilökunnan hoitamaan siinä samassa toisenkin koiran. ;D Kiitos Elvi ja Petra Paten erinomaisesta hoidosta.

Tässä ystävykset Ainolanpuistossa lenkillä.
Ja unille menossa. Pate oli halunnut, että häne patja siirretään Elvin patjan viereen. Elvi oli hetken katsonut pahalla silmällä, mutta todennut että ihan kait se on jees nukkua lusikassakin.
Viikoloppu oli huikea! Niin paljon taas tapasin ihania ihmisiä koirakehänlaidalla ja Lahden yössä. Kaino jaksaa taas seuraaviin kekkereihin kaiken sen rapsuttelun ja kehumisen jälkeen. Joka kerta se yllättää kuinka paljon ja mahtavia ihmisiä Kainon fanit ovatkaan. Kaino kiittää kaikkia kauniista sanoista ja kannustuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti