.

.

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Rannalla taas...

Näillä keleillä mitä on ollut ei paljon muuta ajanviettettä ole kuin kölliä rannalla ja käydä nuuskuttaa rannantuoksuja. Jokainen voi päätellä kuka porukasta tekee mitäkin. ;D Tää viikko on sitten saatu välillä nauttia myös niistä ukkosista, mutta itse henkilökohtaisesti ihan pidän kun jytisee ja salamoi. Kainoa asia ei hirveästi liikauta puoleen tai toiseen, mutta Postaria homma vähän huolettaa. Tai en tiedä huolettaako varsinainen ukkonen vai että mami istuu terassilla tavoistaan poiketen. Postimies ei nyt yhtään ymmärrä moista käytöstä!
Ja takaisin biitsille. Bite me on se juttu rannalla. Se käydään kyllä välillä  varastamassa autosta myös pihaleikkeihin jos ovi on auki... tai edes raollaan. Mä niin tykkään kun Postimies on löytänyt tuon sisäisen puudelinsa ja välillä vähän tuhmuuttaa. Se on niin kilttikoira että olisi jo melkein tylsä jos ei mitää juksutusta olisi kuvioissa. Toinen on jos yläkerran portti on sen verran raollaan, että pikku puikkonokka saa kuonon siihen väliin. Jos kuono mahtuu, mahtuu koko malinoiskin. =D
Ja tympeät rantaposet.
Nyt oli levää rannalla ihan älyttömästi ja haju oli paikkapaikoin sen mukaista. YÖK!
Ja taas posetetaan. Taas ei ollut tuota yhteistyökykyä ja näistä tuli vähän tylsiä....
Mummo!!!! On se kaunis ja myös neljäsjalka löytyy vaikka se kuvasta puuttuukin. ;D

Rantsuilun päätteeksi kotona on sitten ihana kölliä kylki kyljessä. Tai Pate on kyljessä ja Kainoa ei moinen heilauta.
Paitsi jos saa olla sohvalla mamin kanssa nin heilauttaa. Silloin pitää saada välillä olla ihan liki, limittäin, lomittain, päälekkäin ja LÄHELLÄ. Toisinaan sitten mummo käpertyy vain jalkopäähän ja haluaa vain olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti