.

.

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Ihana helle

Vitsit mikä kesä!!!!! Me ei olla täällä sisällä paljoa viihdytty vaan oltu ulkona ja rannalla. Mummo on saanut vähän kölliä auringossa kun Pate on käyny jumppaamassa rannalla pallon perässä. Ollaan yhdistetty tuohon vesijumppaan meidän eteenmeno treenit ja hyvin se on näyttänyt tuovan tulosta. Nooooo pientä ääntä on saattanut tulla, mutta yksityiskohtia siinä että Pate tekee liikkeen. Vielä vähän tuo vasen kutsuu poikaa ja vinoon mennään, mutta siihenkin on alkanut tulla parannusta, onneksi. Syvä huokaus.Kun Postimies kirmaa bite meen perässä ottaa mummo kepinhaun vähän rauhallisemmin. Mutta vielä se 10.5v ottaa ja innostuu kun vähän kepillä hatsailee. =D Uskomaton pakkaus tuo on!!! Nyt kun vähän ilma on jäähtynyt on mummon ollu pakko päästä mukaan treeni reissuille ja treenaamaan. Huhuh kun tassu nousee kun pääsee kalapullien ja juustojen toivossa rallatteleen. Otettiin me TOKOakin tässä yhtenä päivänä ja hienosti nti veti ohjatun merkin ohi suoraan kapulalle. Eihän siinä voimut kun hymyillä kun tankki vetää kiitolaukalla kapulan kimppuun. Samalla askellajilla hoidettiin myös ruutuun meno!


Tässäpä kaksikon yhteispose. Bite meestä Postari ei hevillä luovu.
Vähän matkan päässä oli lapsia leikkimässä ja mummolla poltteli niin paljon päästä mukaan geimeihin. Toi on ääri lapsirakas.
Tylsät pönötykset. Vissiin ei tarvii kertoa kuinka yhteistyökykyisiä oltiin.
Meidän talon malli... Mummo näytti tässä kohtaa mamille kaeskitassua ja köllähti auringon ottoon ja laittoi Postimiehen sijaiskärsijäksi malleiluun.

No kyllä se mummokin mamille yhdet poset heitti ennenkuin päätti lyödä ne hanskat tiskiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti