.

.

keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Posetusta

Syksy on hivellyt upeilla keleillä!! Aurinkoa ja lämpöä... Me tykätään ja isosti! No posetuksesta tehotiimi ei aina tykkää niin paljoa =D
Mutta onneksi mukaan mahtuu aina näitä hyviäkin otoksia. ;)
Tosiaan erikoisnäyttely oli ja meni ja meillä on palattu arkeen treenien ja lenkkeilyn pariin. Mummokin ollut todella pirteänä ja välillä taas puskenut lenkeille mukaan vaikka väkisin. Ihana kun mummo on noin terhakkaana. Erkkasista puheen ollen jouduimme luopumaan viimevuoden kieropalkinnoista joista yksi oli Martan malja jonka mukana tuli ihana kansio kaikista palkinnon voittaneista koirista ja tottakai me lisäsimme omat sivut sinne. Tässä myös meidän teksti kaikille luettavaksi. Kuviksi päätyi viime erkkarin kehä ja vetsku bis kuvat sekä hiekkamonttuposet viime kesältä, rallytoko harrastuskuvaa unohtamatta. Ei taas tarvinnut hävetä mummon kuntoa!

2017

C.I.B, FI MVA, SE MVA, EE MVA, VV-16, HeVW-17, NORDVW-17, TK1,TK2,RTK4
LISBETHIN SWEET DREAM ”KAINO-VIENO” 24.2.2008-

Nimensä mukaisesti Kaino on ollut täydellinen unelma. Mitä tahansa me olemmekin päättäneet alkaa tekemään, on Kaino loistanut lajissa kuin lajissa. Näyttelyissä saaliina on useampi titteli ja huhujen mukaan olisi ensimmäisenä narttuna saanut pokattua RYP1 ja BIS2 sijat, mutta itse en ole asiaa sen kummemmin tutkinut. Näyttelyiden lisäksi olemme ehtineet pyörähtämään TOKOkisoissa, joissa parhaaksi tulokseksi jäi voittajaluokan voitto 287,5 pisteellä KPn kera sekä RALLYTOKOkisoissa RTK4 tittelin verran.

Vuoden 2015 alussa hetken jo pelkäsin menettäväni Kainon lopullisesti, kun Kainon maksa sanoi poks erään nukutuksen jälkeen. Samalla saatiin kuitenkin selvyys mysteerioireisiin kun Kainon kaikki nivelet oli edelleen ihan priimaa eikä muutakaan vikaa koirasta löytynyt. Niin vain Kaino taisteli itsensä takaisin iskuun, vaikkakin kaikki eläinlääkärit olivat hyvin varovaisia antamaan toivoa selviytymisestä.

Koska polte kisaamaan on meillä molemmilla kova, päätimme sitten kokeilla RALLYTOKOa TOKOn jäätyä pois lajin rasittavuuden ja Kainon sairastumisen vuoksi. 16.5 2015 olikin meidän ihka ensimmäinen startti ja 1,5 vuotta myöhemmin saatiin RTK4 titteli. Hommahan olikin kohtuu nopeasti taputeltu, kun tuohon 1,5 vuoteen mahtui melkein vuoden mittainen kisataukokin. ;) Edelleenkin Kaino käy harvakseltaan pyörähtämässä kisakehissä reilun 10 vuoden iästään huolimatta. Tuloksilla ei olla enää juhlittu, kun päätavoite on ollut huippufiilis koiralla sekä ohjaajalla.

Näyttelyt sensijaan ovat pitäneet meidät kiireisenä. Vuoteen 2017 mahtuu upeat 2 uutta voittajatitteliä ja päästiinpä pokkaamaan HEVW-17 titteli PN4 pallilta!!!! WOW vaikka itse sanonkin! Tietysti vuoden 2017 erikoisnäyttely oli myös upea kokemus Kainon ollessa BIS1 veteraani! Vuoteen 2017 mahtui 7 näyttelyä, 6 VET-ROP sijaa, 4 SAta, VSP, PN2 ja PN4. Vuoden 2018 puolella meno on kehissä ollut yhtä päätähuimaavaa, 3 näyttelyä, 3 ROP-VET sijaa SAlla, 2xPN” ja ROP! Ja mikä parasta, olemme päässeet näyttämään usealle tuomarille kuinka 10 vuotias veteraani bullmastiffi on edelleen täysillä mukana tässä hetkessä. Tuomarit toisensa jälkeen ovat ihastelleet ja hämmästelleet Mummokoiran temperamenttia, fysiikkaa ja liikkeitä, todeten Kainon peittoavan monet nuoremmat koirat olemuksellaan.

Nyt onkin tullut aika palauttaa pokaali vuoden 2018 erikoisnäyttelyyn ja alkaa jännittämään koristaakohan se mahdollisesti meidän pokaalihyllyä myös tänäkin vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti