.

.

maanantai 3. syyskuuta 2018

RALLYTOKO SM 2018

Me käytiin Tampereella Postimiehen kanssa edustamassa seuraa Rallytokon smssä OKKn joukkueessaAvo luokassa. Postimies oli jälleen kerran pätevä ja saatiin kerättyä 99pistettä! Se riittikin tällä kertaa kakkossijaan luokassa!!! Samalla poika sai uuden koularin RTK2. Tuomarin kommenteissa oli: Tiivis seuraaminen. Hyvä kontakti. Selkeää ohjaamista.

Myös joukkueen muilla jäsenillä meni hienosti ja kaikki sai tuloksen! lopullista sijoitusta en sitten tiedä kun sitä ei ole mistään löytynyt.
Postimies Pyynikin upeissa ulkoilumaastoissa. Sen verran oli poika taas flirtti reissussa, että kehän jälkeen tuli toimittaja kyselemään saako meitä haastatella. Nyt jännitetään päästiinkö me ihan lopulliseen lehtiversioon ja millä kuvalla. Toimittaja oli kuvannut kehässä meitä, mutta otti varalta sitten vielä erikseen posetuskuvia kun Postari kuikisteli häkin katosta.
Ja sunnuntaina oltiin kotona koko porukka. Mummokoira oli taas saanut viettää laatuaikaa mummolassa. Hirveä ikävä oli kyllä Kaikku kainalokaveria kun pitkä viikonloppu ilman mummoa.
Perjantaina meillä oli tyttöjen roadtrip ennen kuin pääsin postimiehen kanssa lähtemään. Meillä on nyt auton kanssa vastustanut enempi kuin tarpeeksi ja taas sain hakea sen huollosta ei korjattuna pois kun remppa olisi niin iso että täytyy miettiä mille tässä aletaan... No me ollaan taas tuttuun tyyliin kruisailtu tuolla mun isän upealla kesäautolla!!! Jos se kulkisi yhtään lujempaa olisin totaalisen myyty tähän upeuteen, mutta sen verran on raskas kaasujalka että tykimpi vehje pitää nyt hommata.
Mummosta etupenkillä on parhaat maisemat.
Ja tässä molemmat upeudet, mummo ja auto. Ovat varmaan yhtä vanhoja suhteutettuna koiran ja auton iässä, Kainko vm 2008 ja auto 1983 jos oikein muistan. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti